Cum ii determini pe barbati sa te abordeze_Partea 2

Cum ii determini pe barbati sa te abordeze_Partea 2

2013-09-13

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

In articolul anterior ti-am explicat ce atitudine ar trebui sa adopti atunci cand iesi in oras si vrei sa cunosti un barbat. Iata alte cateva sfaturi in legatura cu modul in care ii poti determina pe barbati sa te abordeze:

Invita-l

E intotdeauna grozav cand o femeie invita un barbat sa o abordeze. Practic tu il inviti sa te abordeze, si cand o face, incurajezi conversatia. Daca ai o atitudine negativa atunci cand interactioneaza cu tine, e foarte greu pentru el sa continue conversatia. Asadar, daca ti se pare ca e atragator si are curajul sa vina sa intre in vorba cu tine, invita-l si se va simti bine in preajma ta.

Lasa-ti garda jos

In zilele noastre, oricine se afla intr-un mediu social (un bar sau un club) tine garda sus. Barbatii se apara dand impresia ca sunt mai aroganti si importanti, in timp ce femeile se poarta ca niste scorpii. Din nefericire, la sfarsitul serii, toti acesti indivizi ajung acasa singuri, beti si dezamagiti.

Cel care nu isi tine garda sus este de multe ori respectat sau chiar invidiat pentru ca are puterea de a se purta astfel. Toti oamenii isi doresc sa fie ei insisi, dar dintr-un motiv sau altul isi ridica garda si isi compromit potentialele interactiuni. Nu trebuie sa lasi garda jos tot timpul si pentru toata lumea, insa daca vrei sa intalnesti o persoana care se poarta natural, asa trebuie sa faci si tu. Nu-ti fie teama sa fii prima care impartaseste o experienta personala. Daca vrei ca oamenii sa fie amuzanti si deschisi, fii si tu la fel.

Prietenii potriviti

Deseori, femeile au obiceiul de a se condamna intre ele. Asta face ca teama de a fi etichetata drept “nerusinata” sa fie fondata, dar tocmai aceasta teama te indeparteaza de barbati de multe ori. Daca iesi in oras cu fete care te vor judeca atunci cand vrei sa cunosti barbati, cum te astepti sa cunosti pe cineva? Singura solutie e sa renunti la astfel de prietene, nu pentru totdeauna, dar cel putin atunci cand vrei sa cunosti un barbat. Nimeni nu isi doreste sa fie vorbit pe la spate doar pentru ca si-a dorit sa cunoasca un barbat decent. De asemenea, ar fi o idee buna sa eviti si femeile care urasc barbatii pentru ca le vor arunca priviri oribile barbatilor si ii vor tine la distanta.

Simte-te bine

Nu te concentra doar pe a intalni barbati. Daca acesta e singurul lucru pentru care ai iesit in oras, te vei simti prost cand nu se va intampla cum ai planuit tu. De asemenea, o astfel de atitudine te va face sa pari disperata, si tu nu iti doresti sa fii perceputa astfel. Simte-te bine indiferent de ce se intampla.

Nu-ti fie teama sa fii tu cea care abordeaza

Chiar daca pare a fi ceva absolut natural ca un barbat sa te abordeze, nu e nimic gresit daca faci si tu asta. Unii barbati pot fi extraordinari, dar pot avea probleme serioase atunci cand trebuie sa abordeze femei. Daca vei face primul pas, crede-ma ca nu te va considera usuratica. Va fi doar fericit ca ai facut-o si te va vedea ca pe o femeie increzatoare, amuzanta si sociabila, genul de femeie cu care oricine ar vrea sa vorbeasca. Sper doar ca va avea curajul sa continue conversatia odata ce l-ai abordat.

Adauga un comentariu la "Cum ii determini pe barbati sa te abordeze_Partea 2"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating