Credeti ca barbatii vor un singur lucru, nu-i asa? Nu va grabiti....

Credeti ca barbatii vor un singur lucru, nu-i asa? Nu va grabiti....

2013-09-11

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Acum pot dovedi ca de fapt barbatii nu va vor doar pentru sex

Se spune ca daca spui o minciuna suficient de des si suficient de mult timp, va deveni in final acceptata ca si un fapt. De aceea vreau sa va spun ca exista un mic secret murdar care dezonoreaza atat barbatii buni carora le este aruncat in fata zilnic cat si femeile care au raspandit acest zvon fara a-l verifca macar. Secretul despre care vorbesc este ideea ca barbatii vor “un singur lucru” de la femei. Evident acel singur lucru la care ma refer este sexul…si sunt aici sa va spun ca acea convingere poate fi exagerata de femeile care au cele mai bune intentii dar care nu stiu despre ce vorbesc. In cele din urma, nu barbatii au creat si perpetuat aceasta poveste…si in cele mai multe cazuri, barbatii insisi nu o mai dezmint.

Vreau sa va povestesc ceva pentru a va dovedi cat de exagerata este aceasta idee. Ca si antrenor de relatii, lucrez cu multe femei in incercarea de a le ajuta sa razbata in zona relatiilor si acestea au avut destul de mult succes. In mod special, incerc sa le ajut sa examineze unele dintre propriile lor idei care saboteaza relatiile, in timp ce le ajut sa inteleaga si sa aprecieze barbatii pentru a putea scoate la iveala ce este mai bun din ei. Povestea pe care o sa v-o spun este cea a unei cliente care a ajuns la mine in urma unei despartiri devastatoare. Si ma bucur sa spun ca acum este mai bine si este pe punctul sa o ia de la inceput.

Aceasta este povestea:

Recent, clienta mea a cunoscut un tip intrigant la un eveniment social. A folosit informatiile pe care i le-am oferit, si curand, barbatul o urmarea peste tot la petrecere. Cum ea abia a inceput sa cocheteze iar cu ideea de relatie, se bucura de atentie si de nou, descoperea increderea de sine care apare odata cu succesul. Facea toate lucrurile potrivite pentru a-l intriga si a-i stimula interesul…si functionau. De fapt, l-au facut sa vrea sa grabeasca lucrurile si sa incerce sa o duca in pat imediat dupa ce s-au cunoscut. Da, stiu ca asta suna contrar premisei mele,  dar aveti rabdare un minut.

Daca vrei un alt rezultat, poti sa faci acelasi lucru invechit

Ca un raspuns la avansurile lui, clienta mea a inversat rolurile atat de repede ca pana si eu am fost surprinsa. Ea spune ca a fost inspirata de ceea ce am invatat-o dar sa fiu sincera…nu am invatat-o de fapt niciodata ceea ce ea a facut in continuare. S-a dus la el si i-a spus: ”Putem fie sa iesim la intalniri si sa nu facem sex in seara asta sau putem face sex si sa nu mai avem nici o intalnire. Alege!”. Increderea ei si disponibilitatea de a petrece o seara cu el au schimbat total situatia si i-au captat total atentia. Acum, pe de-o parte, ea mi-a marturisit ca oricum nu avea de gand sa se culce cu el in acea noapte insa a vrut sa socheze, doar pentru a vedea ce spune el. Si ghiciti ce... a optat fara sa stea pe ganduri pentru intalnire, lucru care imi demonstreaza punctul de vedere.

Asta este de fapt ceea ce s-a petrecut

Acum ca s-a vindecat si si-a regasit increderea in sine, a avut siguranta sa incerce ceva ce nu ar fi facut niciodata atunci cand avea nevoie de reasigurarile barbatului din viata ei. Acest lucru s-a intamplat pentru ca ea a invatat sa nu se mai valorifice in functie de un barbat. Adevarul este ca atunci cand valoarea ta este determinata de aprobarile celorlalti, tinzi ca aceasta sa fie redusa la zero. Si inainte sa-ti dai seama, realizezi ca esti la pamant si te intrebi ce s-a intamplat.

Asa ca, de ce credeti ca barbatul din poveste nu a ales a doua varianta? De ce nu a incercat doar sa se culce cu ea si apoi sa dispara din peisaj? In cele din urma, barbatii nu vor ”doar un singur lucru”? Ei bine, poate ca vor, dar dupa cum a dovedit si barbatul in cauza, acel lucru nu este doar sex. Este clar ca ce conta pentru el mai mult decat sexul era compania unei femei cu incredere in sine, radianta, stralucitoare, feminina, jucausa, pozitiva si senzuala, care putea sa il intrige si sa-l captiveze. Din coincidenta, acelea sunt aceleasi trasaturi care il vor face pe el sa ramana langa ea.

Asteptati, devine din ce in ce mai bine

Mai exista un alt aspect al acestei povesti. Dupa cum v-am spus, actiunile clientei mele l-au facut pe acest barbat sa vrea sa o cunoasca mai bine. In ciuda faptului ca acest barbat a fost foarte transparent in ceea ce priveste intentiile sale, a fost de asemenea un gentleman. Asta din cauza ca ea a aratat ca este o femeie cu clasa, standarde inalte si demnitate, amestecate cu un pic de indrazneala, suficient cat sa faca lucrurile interesante. 

Adauga un comentariu la "Credeti ca barbatii vor un singur lucru, nu-i asa? Nu va grabiti...."

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating