CPBO: Crearea Propriului Brand Online pentru Intalniri

CPBO: Crearea Propriului Brand Online pentru Intalniri

2013-06-21

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Foarte asemanator cu o afacere noua care incearca sa atraga clienti, persoanele aflate in cautarea iubirii Online trebuie sa-si gaseasca o modalitate prin care sa se departajeze de restul competitiei pentru a avea cea mai buna sansa la succes. Crearea propriului brand online este o necesitate daca doriti sa aveti cea mai buna oportunitate in cadrul Intalnirilor Online si sa va imbunatatiti sansele de a gasi ceea ce cautati.

Incercati aceste trei sfaturi care va vor ajuta sa va creati un profil care va pune in cea mai buna ipostaza posibila, si care va vor face profilul atat de irezistibil incat barbatii nu vor se vor putea abtine in a va cunoaste mai bine.

Postati o fotografie extraordinara.

Da, da, va doriti sa fiti iubita pentru ceea ce sunteti si nu pentru cum aratati, bla, bla, bla. Cert este ca pozele de pe profilele de Intalniri Online strang cele mai multe vizualizari, si cu cat obtineti mai multe vizualizari, cu atat aveti sanse mai bune ca D-ul Perfect sa fie unul dintre acestea. Este clar si simplu de inteles ca un tip va da click cand vede ceva ce ii place, asa ca rugati un prieten/prietena sa faca pe fotograful, dati-va cu un ruj si zambiti in fata aparatului. Ganditi ca fiind sexy, naturala si abordabila. Dura, excentrica sau chiar inspaimantatoare nu-si au locul aici.

Evitati cliseele legate de Intalnirile Online si fiti realista

Chiar daca va plac plimbarile lungi pe plaja si restaurantele de lux, nu trebuie sa va exprimati neaparat in acest fel. Trebuie sa va prezentati cat mai mult personalitatea pe profil, asa ca scrieti exact in modul in care vorbiti pentru a oferi unui tip o idee cat mai buna despre cum sunteti d-voastra in realitate.

In loc sa spuneti „Imi plac restaurantele de lux si plimbarile pe plaja”, de ce nu mai bine „Poate ca nu sunt doar o adepta a hamburgerilor si a cartofilor prajiti, dar cu siguranta ador spontaneitatea unei plimbari catre un restaurant excelent pe plaja.”

Fiti oneste si degajate.

Nu spun ca ar trebui sa dai frau liber unui flux verbal excesiv si sa-i comunici fiecare detaliu despre tine inainte sa va intalniti sau sa fii genul de tipa care spune da la orice sau sa te culci cu el de la prima intalnire. Ceea ce vrei de fapt sa faci e sa fii onesta in ceea ce priveste propria persoana si ceea ce cauti fara a fi intr-atat de rigida incat sa te limitezi si sa-i sperii pe cei care nu se incadreaza in lista ta de cerinte stricte.

Scopul este de a obtine ce vrei, si este mult mai probabil sa reusesti daca esti degajata in comunicare si nu pari increzuta.

Tine minte aceste aspecte cand iti creezi propriul profil de Intalniri Online si va trebui sa te lupti sa-i tii la distanta cu un bat virtual!

Adauga un comentariu la "CPBO: Crearea Propriului Brand Online pentru Intalniri"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating