Chiar functioneaza Intalnirile Online pentru femei?

Chiar functioneaza Intalnirile Online pentru femei?

2013-06-18

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Conform majoritatii site-urilor de statistici pe acest subiect, una din cinci relatii ia nastere online. Si comparand acest procent cu un castig al loteriei, sansele ca d-voastra sa va gasiti un partener prin intalniri online sunt cu mult mai mari si mai realiste.

Dar ca si in cazul loteriei, simplul fapt ca joci nu inseamna ca vei si castiga. De aceea trebuie sa profiti din plin de instrumentele care ti se pun la dispozitie pentru a gasi o relatie de succes prin intermediul intalnirilor online.

1.       Fii atenta.

Doar pentru ca te inregistrezi pe site-urile de Intalniri Online si platesti o taxa de membru lunara, nu inseamna ca barbatul viselor tale iti va cadea pur si simplu in brate. Trebuie sa fii activa. Vizualizeaza regulat profilurile, raspunde prompt la mesajele din Inbox (casuta postala)  si nu te opri atunci cand un tip vrea sa va intalniti.

2.       Fii meticuloasa.

Considera profilul tau de Intalniri Online ca CV-ul tau. Nu ai trimite un CV completat pe jumatate daca ai lua cautarea unui job in serios, asadar, de ce sa te zgarcesti pe profilul tau? Completeaza fiecare camp – chiar daca trebuie sa scrii si la rubricile optionale – si fii meticuloasa cand faci acest lucru.

3.       Profita.

Nu de alti oameni, ci de instrumentele si optiunile care ti se ofera in calitate de membru pe multe site-uri de intalniri Online. Site-urile legitime ofera de obicei intrumente online cum ar fi sfaturi ale expertilor, ghiduri pentru intalniri si statistici ale relatiilor. Deja platesti pentru acest serviciu, asa ca de ce sa nu-l folosesti?

4.       Mareste-ti sansele.

Exista numeroase site-uri de Intalniri Online care sunt orientate catre un segment specific de populatie si stil de viata. Daca esti dispusa sa te intalnesti doar cu tipi crestini, poti sa te inregistrezi pe un site care are exclusiv astfel de membri. Daca vrei sa cunosti parinti singuri, ca tine, inregistreaza-te pe un site care este creat pentru aceasta categorie. Fii foarte precisa si vei avea mai putin de selectat si sortat printre profiluri. Sau poti gasi tot ceea ce vrei pe site-ul nostru....

Intalnirile Online se aseamana putin cu jucatul la loterie, cu exceptia ca sansele tale sunt mult mai favorabile in a-ti gasi iubirea adevarata decat in a castiga milionul de dolari. Tine minte doar sa profiti de instrumentele care iti sunt puse la dispozitie. Fii meticuloasa, precisa si fa-ti temele. Dupa cum spunea si Ralph Waldo Emerson „Oamenii vad intotdeauna ceea ce sunt pregatiti sa vada”.

Adauga un comentariu la "Chiar functioneaza Intalnirile Online pentru femei?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating