Cheia unei relatii de succes: iubirea de sine

Cheia unei relatii de succes: iubirea de sine

2013-09-15

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

De cate ori ati auzit: “secretul vietii este iubirea de sine?”

Cate carti de auto-ajutorare ati citit care sa va spuna sa lucrati la imbunatatirea propriei persoane si ca pacea interioara este piesa lipsa din relatia dumneavoastra? Prin cate relatii esuate mai trebuie sa treceti pentru a va convinge ca iubirea de sine este cheia?

Pana nu va imbunatatiti propria persoana pentru a atinge pacea interioara, nu veti gasi niciodata iubirea pe care v-o doriti si pe care o meritati. Cred sincer ca pentru a fi fericita trebuie sa va uitati in oglinda si sa va spuneti: “Te iubesc!”

Cate dintre voi se pot uita acum in oglinda si sa isi spuna “Te iubesc”? Cate dintre voi pot sa isi spuna ca sunt cea mai frumoasa persoana pe care au intalnit-o vreodata? Cate dintre voi puteti sa va declansati trairi emotionale, fizice si mentale doar prin a va spune ca va iubiti?

Este un exercitiu mai greu decat ati crede si va provoc sa il practicati chiar acum. Salvati acest articol, parasiti calculatorul, laptopul sau tableta si duceti-va la oglinda. Spuneti-va ca va iubiti, ca va incita sa fiti voi inseva, ca sunteti cea mai grozava persoana din lume. Cum va  face asta sa va simtiti?

Imi amintesc cand am facut prima data acest exercitiu. Un prieten imi spusese sa il fac. Mi-a spus exact acelasi lucru care vi-l spun si eu: “pentru a gasi pacea interioara si a avea relatii de succes, trebuie sa te cultivi si sa te iubesti.” Prima data cand am facut acest lucru am stat in fata oglinzii cu telefonul pe difuzor. M-a facut sa exersez “in fata lui”.

A fost cel mai greu lucru pe care l-am facut. Am stat acolo si m-am privit. Sa fim sinceri, oricat as fi vrut sa cred ca ma iubeam, nu era adevarat deloc. De fapt, stiam cu siguranta ca nu ma iubesc cu adevarat. Si stiti ce am invatat? Pana nu am fost capabila sa ma iubesc  cu adevarat, nu am fost capabila sa am relatii extraordinare.

Sa invatati sa va iubiti este un intreg proces: acceptarea defectelor dumneavoastra , sa incercati sa va imbunatatiti zi de zi, sa va bucurati de micile victorii si sa va dati seama ca sunteti om si mai gresiti. Acestea sunt lucrurile dificile pentru oameni pentru ca asa am fost invatati. Suntem destinati si programati sa fim critici cu noi insine-mai ales dupa o relatie esuata. Trebuie sa va asumati fiecare greasala facuta pe parcursul relatiei si sa invatati din fiecare lectie primita.

Totodata, trebuie sa va iertati.Trebuie sa va iubiti si trebuie sa deveniti cea mai buna versiune a dumneavoastra. Daca faceti asta, veti incepe sa atrageti persoane cu totul diferite. Meritati intimitate, pasiune, iubire si romantism si pentru asta trebuie sa va imbunatatiti , sa deveniti o persoana mai buna.

Adauga un comentariu la "Cheia unei relatii de succes: iubirea de sine"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating