Ce sa nu faci la intalniri

Ce sa nu faci la intalniri

2013-09-10

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ai reinceput sa iesi la intalniri? Nu te simti coplesita! A intalni oameni noi nu e usor, poti avea asteptari mari si e usor sa faci o miscare gresita atunci cand  te simti nesigura si neincrezatoare.

Daca stii ce nu ar trebui sa faci la primele intalniri te-ar putea ajuta sa eviti anumite probleme intr-o viitoare relatie, sa fii relaxata si sa te simti bine.

Nu presupune ca partenerul tau iti e exclusiv. Daca nu ati vorbit niciodata despre asta, nu ar trebui sa te astepti la exclusivitate. Daca asta inseamna mult pentru tine, adu in discutie subiectul si vorbiti despre nivelul de angajament al unuia fata de celalalt.

Nu-ti fie teama de liniste. Pauzele permit conversatiei sa ia un curs natural si comfortabil. Lasa-l si pe el sa vorbeasca  si nu te agita fara motiv. Daca veti ramane impreuna, sigur nu veti vorbi non-stop, asa ca ce rost are sa fortezi asta acum?

Nu face din sex un obiectiv. Motivele pentru care ar trebui sa ajungeti incet la o relatie intima includ: reducerea riscului de a contracta o boala venerica, evitarea disconfortului unui contact intim cu un strain, evitarea instalarii dependentei fata de partener. Atunci and momentul potrivit se va ivi, va veti bucura unul de altul si intim, insa nu are niciun rost sa precipiti lucrurile.

Nu iti da intalniri care nu corespund bugetului tau. Este jenant daca la un moment dat trebuie sa-i marturisesti partenerului ca de fapt nu iti permiti sa intretii o viata pe care ai parut ca o traiesti pana atunci. Atunci cand exista o discrepanta semnificativa intre posibilitatile financiare ale partenerilor, e cazul sa discutati despre asta. Daca partenerul tau cheltuieste foarte mult cu intalnirile voastre, e corect sa te revansezi prin a-i gati ceva, a-i face un cadou sau a-l ajuta cu ce poti. Nu te simti obligata sa-l rasplatesti in acest fel insa, mai ales daca nu esti interesata din punct de vedere romantic.

Nu te critica prea mult. Astazi, mijloacele media par ca subliniaza exclusiv importanta aspectului fizic, iar asta iti poate crea un sentiment de nesiguranta. Evident, e normal sa iti doresti sa ai un aspect cat mai placut, dar nu te concentra atat de mult pe ceea ce ar putea crede partenerul tau despre tine, cat pe ceea ce crezi tu despre el.

Urmeaza aceste sfaturi si iti va fi mai usor sa intalnesti persoana potrivita si sa nu faci un pas gresit ca sa o indepartezi. Fii increzatoare si vei vedea ca poti obtine tot ceea ce iti doresti.

Adauga un comentariu la "Ce sa nu faci la intalniri"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating