Beneficiile intalnirilor la distanta

Beneficiile intalnirilor la distanta

2013-06-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Relatiile la distanta se pare ca au fost votate alaturi de combinarea tipurilor de alcool si al sprancenelor pensate in exces, ca fiind un lucru negativ. La prima mentionare a unei relatii la distanta prietenii par ca devin adevarati psihologi de succes si sfaturile necerute legate de intalniri incep sa curga precum un flux de prejudecati.

Din punct de vedere obiectiv, ar putea avea dreptate. Trecerea peste distanta ar putea fi dificiala dar doar pentru ca stati in locatii diferite nu inseamna ca relatia nu poate functiona. Contrar opiniei colective, intalnirile la distanta pot fi un lucru pozitiv.

1.Poti fi asemeni unui personaj din romanele scriitoarei Jane Austen

Din anumite puncte de vedere, este ceva clasic-romantic in a ajunge sa cunosti pe cineva la distanta. Te duce cu gandul la o era in care se curta mai mult. Ajungi sa cunosti pe cineva intr-o perioada mai indelungata de timp, dezvaluind incet secretele, atunci cand simti tu nevoia in loc sa fii nevoita sa povesteti intreaga ta viata romantica in prima ora.

Poti sa pretinzi ca el este cavalerul tau si ca tu stai acasa si legi funde galbene de stejari asteptand ca el sa revina acasa. Ai putea fi Lizzy Bennet si sa il lasi sa te vrajeasca cu scrisori in locul paharelor de vodca.

Unii oameni se pot exprima mai usor in scris decat fata-in-fata, iar intalnirile la distanta le ofera exact acest lucru. Este o oportunitate unica sa cunosti pe cineva mai profund inainte de a decide sa continuati relatia.

2.Nu exista presiunea din partea prietenilor

Persoana cu care te intalnesti atunci cand este cu prietenii sai sau in cercul sau social poate fi total diferita de persoana care este atunci cand este singur. De exemplu, prietenii mei cred ca sunt o rebela adorabila cu ochi reci si un par seducator, insa atunci cand sunt singura, imi plac baile cu spuma si colectionez operele lui Ezra Pound.

Chiar daca nu se da in spectacol, multi dintre noi ne simtim obligati sa ne purtam intr-un anumit mod in fata prietenilor. Eliminarea presiunii va va oferi sansa sa il cunoasteti asa cum este intr-un vacuum de doua persoane inainte sa navaleasca lumea peste voi.

Nu este o lume care sa poate dura pentru totdeauna, dar cu siguranta este una de care se merita sa te bucuri atunci cand exista.

3.Numai sa nu il lasi sa iti scape

Atunci cand ai o relatie care se bazeaza in totalitate pe conexiunea mentala, fara a exista o legatura fizica, poti avea tendinta sa tragi concluzii pripite. Atunci cand va intalniti la distanta, este cu siguranta o metoda foarte buna sa cunoasteti pe cineva, insa asigurati-va ca aveti aceleasi asteptari unul de la celalalt.

Sa pastrati o relatie exclusivista la distanta poate parea pentru tine ca va duce la altar. Dar inainte sa incepi sa iti cauti rochiile de mireasa pe site-urile de social media, asigurati-va ca amandoi vedeti locul in care duce relatia in acelasi mod.

Este Ok sa fii nesigura pe viitor, insa sa mentii o relatie la distanta nu e ca si cum ai castiga medalia de aur la olimpiada intalnirilor. De asemnea, nu iti planui nunta pe site-uri social media inainte de a fi logodita. Este ciudat.

Adauga un comentariu la "Beneficiile intalnirilor la distanta"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating