Barbati cu copii: intre familie si intalniri Partea 2

Barbati cu copii: intre familie si intalniri Partea 2

2013-09-12

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

In prima parte a articolului am vorbit despre dezavantajele intalnirilor cu un barbat cu copii, insa, asa cum am precizat si in introducere, exista si avantaje destul de grozave ale acestei experiente.

Sa trecem la vestile bune: Avantajele

1.Este un barbat iubitor si sensibil

Aceasta este una dintre cele mai bune trasaturi pe care o au tatii singuri, in special daca sunt tati de fete. Pot fi cei mai iubitori si sensibili oameni pe care i-ai cunoscut vreodata, aceste calitati dobandindu-le prin a fi un tata bun pentru copiii sai. De obicei, cand intalnesti un barbat sensibil si iubitor cu copilul sau, trebuie sa stii ca acesta este la fel si cu partenera. Responsabilitatea cresterii copiilor il face sa dobandeasca calitati precum loialitatea, compasiunea si altruismul.

2. Nu este genul de barbat care sa dispara pur si simplu din viata ta

Cand un baiat devine barbat, pune deoparte copilariile. Copiii ii ofera un simt al responsabilitatii si deci, tind sa il fac sa se maturizeze instantaneu. Da, un barbat poate fi un nenorocit cu sau fara copii dar daca are grija constant de copiii sai, atunci nu va trebui sa isi faci griji ca va disparea in mijlocul noptii. A dobandit puterea de a sta si asta poate fi un lucru minunat pentru o relatie in dezvoltare.

3. E posibil sa faca mai multe compromisuri pentru tine

Este foarte dificil sa fii un parinte singur, in special pentru barbati. Pot fi invatati ca mamele sau fostele lor sotii sa gateasca, curete si sa schimbe scutecele asa ca acest rol de mama il suresciteaza destul de mult. Ca rezultat, acesti barbati tind sa fie deschisi la mai multe genuri de femei. Cu alte cuvinte, ei pot face compromisuri cand vine vorba de nivelul de atractivitate, varsta, greutate si alti factori care ar fi putut juca un rol (superficial) mai mare atunci cand mergea la intalniri, inainte sa aiba copiii. Acest lucru nu inseamna ca se multumesc cu mai putin ci mai degraba ca isi concentreaza atentia pe anumite caracteristici mai profunde  cand sunt in cautarea unei partenere, precum faptul ca aceasta trebuie sa fie o mama vitrega buna.

4. Il poti ajuta sa aiba grija si sa isi ghideze copiii

Daca esti o femeie plina de compasiune, aceasta poate sa fie situatia perfecta pentru tine. Poti avea o influenta directa asupra modului in care isi creste copiii. Bineinteles, nu poti sa treci peste limitele impuse de parintii lor, dar poti sa le oferi indrumare si intelepciune ca o prietena de incredere sau confidenta. Uneori copiilor le este greu sa apeleze la parintii lor pentru sfaturi asa ca tu ai putea fi persoana perfecta la care sa vina in acea situatie. Doar ai grija cand incerci sa fii prietena lor pentru ca trebuie sa ai si autoritate in fata lor si trebuie sa te asculte.

5. Oportunitatea de a vindeca ranile familiei

Aici lucrurile devin mai complicate. Uneori cand cineva din exterior intra intr-o familie disfunctionala, poate crea haos sau poate fi un semn al unor noi inceputuri. Eu sper ca tu vei fi capabila sa aduci speranta intr-o situatie negativa. Exista de obicei multe rani deschise cand este vorba de divort sau despartiri intr-o familie, si tu ai posibilitatea de a aduce vindecare tuturor celor implicati.

Pe scurt, intalnirile cu un barbat cu copii cu siguranta nu sunt pentru cele slabe de inger. Pot fi multe avantaje, incluzand un partener care este grijuliu si sensibil cu ceilalti si care nu dispare de langa tine cand te astepti mai putin. Totusi, nu ar trebui sa ignorati dezavantajele situatiei, putinul timp de calitate si resurse pe care el le va avea pentru tine- fara sa mai mentionam gelozia si lipsa de respect care poate proveni din aceasta situatie familiala.

In fond, nimeni nu te poate judeca daca decizi sa iesi cu un barbat cu copii sau nu. Unele femei nu au nicio o problema in a se intalni cu barbati cu copii, in timp ce altele nici nu si-ar putea imagina acest lucru. Scopul meu este sa va dau suficiente informatii pentru ca voi sa puteti lua decizia corecta pentru voi. Mult noroc!

Adauga un comentariu la "Barbati cu copii: intre familie si intalniri Partea 2"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating