Dating Online Sfaturi
Gaseste-ti Jumatatea
Iubire adevarata prin Intalniri Online

Cum sa iti gasesti sufletul pereche, atrage iubirea adevarata si castiga o viata de angajament.

2013-05-01

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Oamenii pot deveni prea visatori cand vine vorba de gasirea sufletului pereche, femeile in mod special. Se spune ca nu toata lumea reuseste sa intalneasca, ba mai mult, chiar sa fie impreuna cu sufletul lor pereche. Atragerea iubirii adevarate si castigarea unei vieti de angajament poate atunci sa insemne fericire fara egal.

De aceea trebuie sa te pregatesti. Te-ai examinat in ultimul timp? Pentru a-ti gasi perechea, trebuie sa te gasesti mai intai pe tine. Sa stii ca nu este nici un secret al sufletelor pereche. Tot ce trebuie sa faci este sa fii cea mai buna versiune a ta. Suna usor, dar nu este. Este nevoie de efort constient.

Gandeste-te asa. Ai setul tau de criterii cand vine vorba de partenerul ideal. Marea majoritate a lucrurilor de pe lista probabil deja le detii. Sau poate crezi ca o faci, dar de fapt nu e asa. Scopul tau este sa fii persoana care iti indeplineste propriile criterii. Gandeste-te la aceste valori ca le vei transpune partenerului tau cand il vei cunoaste. Ia in considerare faptul ca oamenii zic ca sufletele lor pereche sunt potrivite pentru ei pentru ca au aceleasi interese, idealuri si acelasi modul de a privi viata. Acest lucru este explicat de “Legea atractiei pentru dragostei”. Cine esti va determina persoana pe care o atragi.

Apoi, daca vrei sa fii iubita, iubeste-te pe tine. Rasfata-te, fa lucrurile care vrei sa le faci, deschide-te in fata lumii. Fa ceea ce iti place si inconjoara-te cu toate lucrurile frumoase. Mentine o dispozitie pozitiva si vesela. Daca continui sa faci asta si eventual ajungi iar sa te intrebi “Cum gasesc iubirea adevarata?”  nu mai cauta. Cu asa vivacitate in viata ta, esti acum gata sa te manifesti complet.

Fie ca inca esti tanara, singura sau la 40 de ani, cand reusesti sa ai o viata plina, realizezi ca poti fi si singura si ca viata inca e un loc fericit. Ideea iubirii nu incepe cu alta persoana. Incepe cu tine. Te descoperi pe tine si descoperi iubirea adevarata pentru propria persoana. Adu-ti aminte sa ai rabdare. Procesul dureaza putin si ai nevoie sa iti pui tot sufletul si inima in el. Toate cele bune!

Adauga un comentariu la "Cum sa iti gasesti sufletul pereche, atrage iubirea adevarata si castiga o viata de angajament."

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating