Alege o zi speciala pentru relatia voastra

Alege o zi speciala pentru relatia voastra

2013-09-10

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Munca, stresul, copii, casa si indatoririle sociale dau peste cap un ritm amoros sanatos ce ar trebui respectat e fiecare cuplu. Din acest motiv, sunt de parere ca este nevoie sa iti alegi o zi speciala impreuna cu iubitul sau sotul tau, o zi in care va acordati atentie fizica si psihica.

Aceasta zi speciala trebuie sa o dedicati senzualitatii si redescoperirii reciproce. In aceste zile in care fiecare om alearga sa isi indeplineasca o responsabilitate sau sa completeze o sarcina este greu sa incetinesti si sa te uiti la persoana de langa tine. E ideal daca reusesti sa iti dedici tie si partenerului o zi pe saptamana departe de vacarmul societatii, mediului de munca, prietenilor si altor indatoriri.

In acesta zi, priveste bine persoana de langa tine, apreciaza-i calitatile si defectele, ofera-i afectiune si atentie. Afla despre viata partenerului tau si despre dorintele sale.

Pentru o comunicare mai buna exista tot felul de trucuri care creeaza intimitate si incredere. Daca in casa nu este mediul propice intimitatii deoarece sunt copii pe acolo, luati o bona si mergeti la un hotel. Vizitati Spa-ul hotelului, relaxati-va si apoi urcati in camera de hotel cu o sticla de sampanie unde cu lumina si muzica potrivita, relatia voastra o sa infloreasca. 

Daca nu va permite timpul sa va luati o zi intreaga libera in fiecare saptamana, incercati sa alocati macar o jumatate de zi o data la doua saptamani. Un timp petrecut impreuna in intimidate si confort este crucial pentru o relatie si casnicie fericita. De asemenea, in aceasta zi magica este recomandat sa incerci diferite metode pentru a te redescoperi sexual alaturi de partenerul tau. Mai mult sau mai putin, viata amoroasa implica activitate sexuala care duce la eliberarea tensiunilor si la crearea unei legaturi puternice intre parteneri. Din acest motiv este recomandat sa vorbesti cu el despre dorintele sale erotice iar el sa le asculte pe ale tale. Incercati sa va indepliniti reciproc dorintele si fanteziile deoarece numai prin combinarea spiritualului cu fizicu,l o relatie isi poate pastra echilibrul si armonia.

In articolele urmatoare vei descoperi trucuri despre cum sa iti fortifici puterea de atractie si de seductie pentru a-ti cuceri definitive partenerul. Mult success!

Adauga un comentariu la "Alege o zi speciala pentru relatia voastra"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating