A schimbat Internetul felul in care vad femeile iubirea?

A schimbat Internetul felul in care vad femeile iubirea?

2013-06-12

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Nu este niciun secret ca internetul este una dintre cele mai mari inventii realizate pe pamant. In istoria umanitatii, nu este nicio inventie comparabil mai reusita, care sa intreaca Internetul in puterea sa de conectare a unei lumi care este in general deconectata. Nici macar telefonul nu are aceasta putere. Gandeste-te, folosim Internetul pentru a face cumparaturi, pentru cercetare si auto-educare, pentru comunicare cu prietenii care sunt la departare si ne actualizam site-urile sociale si media ca sa tinem lumea la curent cu felul in care simtim si traim, in timp real.

La inceputurile sale, nimeni nu si-a imaginat ca Internetul o sa fie folosit pentru comert, publicare de stiri despre lume sau pentru activitati bancare. Ce sa mai vorbim despre Internetul ca unealta pentru barbati si femei in cautarea dragostei.

Internetul a redefinit felul in care oamenii merg la intalniri

Internetul si multe site-uri de intalniri online au modificat felul in care privim ideea de a te indragosti, simplificand un sistem, de altfel complicat, prin care barbatii si femeile ajungeau sa se cunoasca.

In mod surprinzator, 20% din casatoriile americane moderne, sunt rezultatul unor cupluri formate prin intermediul intalnirilor online.  Multi sunt de parere ca acest sistem de interactionare cu oameni noi, ne-a facut pasivi, rezultand in femei care isi cauta perechea strict online, in loc sa se mai aranjeze si sa iasa in oras, in speranta ca il vor intalni pe Domnul Perfect.

“Folosim email-ul, pagina de Facebook si Twitter pentru a-i spune partenerului nostru ca ne gandim la el.”

Niciodata nu a fost mai usor sa cauti dragostea

 Elementul evident prin care Internetul a transformat ideea de cuplu este modalitatea atat de facila de a descoperi oameni noi. Cand mergi la “vanatoare” in spatiul online, reusesti sa economisesti o multime de timp deoarece site-urile de intalniri online iti permit sa iti setezi preferintele si ariile de interes, astfel incat elimina persoanele care nu se potrivesc criteriilor tale.

Acest element face o intalnire online foarte convenabila, pentru ca poti afla aproape orice despre un individ, e suficient sa ii vizualizezi profilul online si pozele publicate.  

Daca ai cunoaste acelasi barbat in felul traditional, e foarte probabil sa ai nevoie de cateva luni ca sa descoperi aceleasi detalii personale despre el, pe care in site-urile de intalniri online, le descoperi intr-o singura zi. In graba zilelor noastre, cine mai are asa de mult timp sa faca asta?

Plus, conversatia cu o persoana pe Internet este un mod excelent de a aduna informatii si de a te apropia de ea, deoarece se bazeaza pe textul scris, elimina multe din posibilele piedici in cunoasterea unui om.

Limbajul corpului este 80% din comunicarea fata-in-fata, iar cand acesta este eliminat de catre metodologia de intalniri online a Internetului, tot pe ce te poti baza, este cuvantul scris.

Cand comunici cu un barbat de care esti interesata prin intermediul Internetului, tot ce ai sunt cuvinte scrise pe un ecran, care pot fi de multe ori mai de ajutor in dezvoltarea unei relatii intime. Pe deasupra este mai usor sa vorbesti despre subiecte delicate din spatele unui ecran decat fata in fata.

Internetul a schimbat felul in care ne manifestam dragostea

Uita de scrisori de dragoste scrise de mana care ajung prin postas sau de poeme de dragoste scrise pe bucati de hartie.

Acum folosim email, Facebook si Twitter ca sa ii spunem partenerului ca ne gandim la el, ca il iubim sau ca ne e dor de el. Si asteptam sa ne raspunda.

Suntem dispusi sa schimbam rapid statusul nostru de la “Intr-o relatie” la “Singur/a”, in functie de cum ne cere situatia. Din cauza asta multi barbati si femei nu mai considera necesar sa incheie o relatie fata in fata, ci aleg sa se desparta pe Internet!

Da, cei care isi mai aduc aminte cum era sa cunosti femei sau barbati inainte de Internet, realizam ca niciodata nu o sa mai fie la fel.  Putem observa cat de mult s-a schimbat conceptul de dragoste in ultimii 15 ani iar amintirile vremurilor de dinainte sunt adanc ingropate in memorie.

In timp ce unii ar ridica in slavi Internetul, ca fiind un mod fantastic de a cunoaste barbati si femei, ceea ce cu siguranta este, unii dintre noi duc dorul vremurilor apuse. 

Adauga un comentariu la "A schimbat Internetul felul in care vad femeile iubirea?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating