Sarcasm, flirt si atractie

Sarcasm, flirt si atractie

2013-06-06

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Importanta sarcasmului pentru flirt si atractie nu poate fi supraevaluata. Chiar daca nu toata lumea este un fan al umorului intunecat si sec, sarcasmul este fara indoiala una din cele mai elevate moduri de comunicare si conexiune intre oameni. Asta se datoreaza faptului ca fiind sarcastic in timp ce vorbesti cu alta persoana, sugerezi ca s-ar putea sa te inteleaga, ca stiu ceea ce ai vrut sa spui si ca vad mesajele ascunse dedesubt pe care incerci sa sa le transmiti si care pot fi chiar opusul a ceea ce spui de fapt. Este o conexiune grozava pe care poti sa o ai cu oricine, prietenul tau, fratele sau sora, sau chiar si partenerul de relatie. Sarcasmul este de asemenea centrul acelui simt al umorului atractiv pe care multe femei si-l doresc atat de mult in barbatul cu care se intalnesc. Este de asemenea acelasi element al personalitatii pe care multi barbati il gasesc irezistibil la o femeie.

Sarcasmul este o piatra de temelie a flirtului. Fii sigur ca intelegi ca sarcasmul este o parte esentiala in crearea atractiei si tensiunii sexuale cu acele femei care sunt considerate ca fiind de calitate, cele educate, citite si cele carora le plac barbatii al caror personalitati ies in evidenta fata de mediocritatea tipilor plictisitori pe care ii pot intalni oriunde. Pur si simplu nu poti fi atractiv pentru o femeie fiind plictisitor, rigid, si excesiv de formal, doar daca ea nu este la fel de plictisitoare si incuiata.

De exemplu, prea multi barbati trateaza intalnirea ca pe un interviu, punand direct intrebari plictisitoare care te astepti sa le gasesti intr-un chestionar la o institutie publica. Un comentariu sarcastic poate fi unul din cele mai bune spargatoare de gheata pentru o conversatie cu o femeie si poate de asemenea sa construiasca si sa amplifice atractia la prima intalnire, sau mai tarziu. Imagineaza-ti ca stai la o coada neobisnuit de lunga la magazin si vrei sa vorbesti cu fata din spatele tau si e aproape randul tau sa platesti. Ce crezi ca e mai bine sa ii spui ca sa spargi gheata: replici siropoase, cliseuri de genul “Imi plac papucii tai” sau sa spui ceva complet serios “Din pacate coada asta a fost asa de scurta… Imi doresc sa fi putut sta mai mult, e destul de distractiv”. Ultima este cel mai probabil sa scoata un chicotit de la o fata care simte la fel si care este la fel de frustrata cu aceeasi coada si deschide o conversatie.

Sarcasmul este o parte integrala a flirtului. Cand iesi la o intalnire si o fata te intreaba”Iti aduci toate fetele cu care te intalnesti pentru prima oara aici?” replica “Nu, tu esti prima si singura pe care o aduc aici” nu va crea nici o scantee de atractie intre voi. Pe de alta parte, daca ii raspunzi cu “Nu, numai orice alta fata” ii va demonstra increderea, istetimea si simtul umorului si asta inevitabil se va transforma in flirt, doar daca fata nu are destula incredere sau stima de sine ca sa suporte asta. Sau, de exemplu te intreaba cand a fost ultima oara cand ai facut dragoste, daca in loc sa ii dai raspunsul plictisitor cu “acum doua luni”, te uiti jucaus la ceas si spui ca nu stii exact cate ore au trecut, ar fi un raspuns mult mai interesant.

Bineinteles, ar trebui sa te asiguri ca nu esti sarcastic tot timpul, pentru ca sarcasmul constant te va da drept un clovn social incapabil de a scoate masca sarcasmului si sa fii serios, cineva caruia ii este frica sa isi arate adevarata persoana, sau poate face o femeie sa creada ca nu ai o parte serioasa deloc(ceea ce nu e niciodata o idee buna).

Adauga un comentariu la "Sarcasm, flirt si atractie"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating