De ce au femeile aventuri de-o noapte

De ce au femeile aventuri de-o noapte

2013-06-10

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Studii recente au descoperit ca 25 de femei intre varstele de 25 si 40 de ani au avut parte de o aventura de-o noapte in ultimii 10 ani, in care ele au fost cele care au vrut sa fie o aventura de-o noapte si nu se asteptau la nimic mai mult de la barbatul cu care au fost. Toate femeile aveau cel putin doi ani de facultate sau mai mult. S-au pus doua intrebari: 1. De ce ati avut acele aventuri si 2. Care credeti ca sunt cele mai comune motive pentru care femeile aleg sa aiba o aventura de o noapte, bazandu-va pe propria experienta si experienta de a vorbi cu alte femei? Raspunsurile acelor femei nu m-au surprins, si sunt rezultatul a uneia din urmatoarele optiuni:

1.Aventuri de-o noapte datorita vulnerabilitatii emotionale

Marea majoritate a femeilor au fost de acord ca cel mai probabil motiv pentru care o femeie ar avea o aventura de acest gen este pentru ca este vulnerabila emotional sau intr-o conditie proasta si are nevoie de validare din partea oricarui barbat, ca este dorita si ca este atractiva. Cateva din cele mai comune motive sunt: ca erau intr-o perioada de “tranzitie” dupa ce s-au despartit de prietenul lor si incearca sa faca orice ca sa uite de el, sau sa se distraga din a se gandi la el. Celalat motiv posibil pentru aceasta stare emotionala fragila este sa aiba o cearta foarte serioasa cu tipul pe care il iubesc, sau sa afle ca le-a inselat si sunt intr-un fel de campanie de razbunare pentru a-i da o lectie sau sa ii demonstreze ce inseamna sa fii inselat. In final, cateva femei care ies dupa ani intregi de casatorie nefericita sunt foarte entuziasmate sa se distreze, sa experimenteze, sa se intalneasca cu multi barbati si sa compenseze pentru timpul in care nu au putut face asta datorita angajamentului fata de relatie.

2.Aventuri de-o noapte datorita hormonilor si atunci cand femeile simt ca nu poate fi nici un viitor serios cu tipul respectiv

Al doilea cel mai comun motiv pentru aceste aventuri sunt hormonii si atractia fizica fata de un tip pe care l-au cunoscut, in acelasi timp stiind, indiferent de motiv, ca nu va exista nici un viitor serios intre ea si tipul de care este interesata. Poate ca e varsta lui, situatia familiala, rasa, logistica (daca ea calatoreste sau daca el e doar in vizita in oras), lipsa educatiei, ambitiei sau orice alt potential pentru realizare profesionala. In acest caz, femeia nu are nici un stimulent sa il cunoasca pe tip si sa incerce sa faca ca interactiunea lor sa fie speciala inainte sa se culce impreuna. Din contra, ea ar vrea ca actul sexual dintre ei doi sa aiba loc cat mai repede, sa satisfaca acea dorinta si sa mearga mai departe cat mai repede cu putinta dupa ce primeste ceea ce isi doreste din punct de vedere fizic.

3.Aventuri de-o noapte datorita betiei sau orice alta stare de ebrietate.

Al treilea cel mai comun motiv pentru care femeile au aventuri de-o noapte este pur si simplu ca sunt in stare de ebrietate, nestiind ce se intampla, simtindu-se neobisnuit de relaxate si incercand sa profite de acest sentiment lipsit de restrictii actionand intr-un mod in care nu ar face-o daca ar fi treze.

 

Adauga un comentariu la "De ce au femeile aventuri de-o noapte"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating