Dating online pentru femei: cum alegi un username

Dating online pentru femei: cum alegi un username

2013-06-13

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Asa deci. Ti-ai facut temele si ai gasit site-ul de online dating care iti place cel mai mult. Foarte bine. Bine ai venit la urmatorul pas: selectarea unui username. Fa-ti singura o favoare si nu trece peste acest articol, este mai important decat crezi.

Pe cine vrem sa atragem? Este domnul perfect un baiat mai de la tara care vrea doar sa se aseze la casa lui cu o fata buna si sa aiba 2 copii? Este domnul perfect imbracat intr-un costum de putere, care cauta sa isi ridice statutul social prin casatoria cu o sotie trofeu? Este domnul perfect un rebel care isi cauta o nevasta cu care sa locuiasca in Jeep? Este domnul perfect un lenes care are nevoie de o menajera?

De ce conteaza? Ei bine pentru inceput, daca iti zici FataTimida, domnul rebel va trece peste tine. Nu stie ca ai asteptat pe cineva care poata sa iti scoata la iveala partea rebela. Se gandeste ca probabil esti ahtiata dupa lecturi si ca iti petreci marea majoritate a timpului in biblioteci. Ceea ce il face sa se gandeasca ca nu ai fi interesata.

Alt exemplu? Ce zici de DiscoDiva? Daca esti pe piata pentru un baiat crescut la tara, acest nume va fi trecut cu vederea de asa un tip. Sigur, opusele se atrag. Si poate chiar ai personalitatea pe care o cauta. Dar daca crede ca dansezi pe mese si ca iesi in club in fiecare noapte, la agatat, va trece probabil peste tine. Nu mai conteaza daca DiscoDiva este numele unui campion sau ca ai fost la o discoteca adevarata. El nu stie asta, pentru ca intelege numele la valorile sale initiale.

Intelegi ce zic aici? Cu zeci de mii de femei dintre care sa aleaga, un barbat va scana rapid o lista si se va opri la ceva ce ii va place. Username-ul te reflecta la fel de mult ca si poza de profil. Ba mai mult, daca as putea indrazni. De ce? Pentru ca asta esti tu spunand lumii cum sa te priveasca. Si lumea nu are decat sa te creada pe cuvant.

Inca nu esti sigura ce zic? Uita-te la cateva profile de femei de pe site-ul ales de tine, sigur ai sa dai peste cateva care te vor face sa iti ridici spranceana. Spre exemplu, am dat peste nume precum SexyGirl4You, HotKitty si altele. Grozave nume, daca cauti atentie imediat. Nume rele daca cauti sa ii mentii interesul pentru mai mult de o noapte. Nu ma indoiesc ca acele fete primesc mai multe emailuri ca Mos Craciun dar intrebarea este, de la cine le primesc?

Deci cum ar trebui sa iti spui? Hai sa aflam. Ia un pix si scrie pe foaie ce iti place tie, dupa care iti alegi lucrurile care l-ar atrage pe el. Cu restul lucrurilor de pe lista nu avem altceva de facut decat sa le taiem.  Spre exemplu cumparaturile si moda probabil nu ii vor capta atentia. Tocurile este posibil sa o faca, dar nu vrei sa expui acea imagine inca, poate afla asta dupa ce incepeti sa vorbiti. Sportul spre exemplu ar putea fi o alegere buna, dar din nou, unor barbati le place sa tina asta pentru ei, le da o scuza buna ca sa mai iasa din cand in cand cu baietii. Nu vrei sa il alungi inainte sa realizeze ca ai fi fericita sa il lasi sa stea cu baietii.

Ce a mai ramas? Pai in principiu, ideea de baza este sa te faci sa pari interesanta si abordabila. Poate ceva legat de un hobby preferat, ca de exemplu IubescSaScriu? Ideea este sa iesi in evidenta si sa ii dai un motiv sa dea click.

O data ce ti-ai gasit numele, inregistreaza-te. Daca numele este deja luat, nu este nici o problema, adauga numere la el, Numai sa  nu folosesti 69, 666,777,13 sau orice altceva ce l-ar face sa creada ca ceva nu e in regula. Si nu iti folosi nici data de nastere, nimeni nu ar trebui sa detina informatii personale despre tine pana nu esti sigura de intentiile sale. 

Adauga un comentariu la "Dating online pentru femei: cum alegi un username"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating