Cum sa treci peste trecutul lui amoros

Cum sa treci peste trecutul lui amoros

2013-06-08

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Deci incepi sa iesi cu un tip de care iti place foarte mult, totul merge bine pana cand, intr-un punct, afli de la prietenii tai sau chiar de la el ca la scurt timp inainte sa va cunoasteti viata lui amoroasa a fost foarte “colorata”; s-a culcat cu destul de multe femei, avand multe relatii scurte si aventuri de-o noapte. Gasesti lucrul asta ca fiind tulburator, jenant si nu stii ce ar trebui sa crezi despre el. Incepi sa te indoiesti de adevarata valoare a relatiei. Sa te desparti de el doar din cauza trecutului? Asta nu ar avea sens. La urma urmei, e trecutul; e vremea cand nici nu apareai in peisaj, deci cum poti da vina pe el pentru ceva ce nu are legatura directa cu tine? Sigur, stilul lui de viata a fost imoral, dar sa facem fata adevarului: cei mai multi tipi viseaza sa faca lucruri de acest gen intr-un moment dat al vietii sau altul, dar putini il pot executa.

Daca esti determinata sa treci peste ingrijorarea cauzata de aceasta descoperire facuta in trecutul lui, este o solutie foarte eficienta pentru aceasta problema care necesita o abordare in doi pasi:

In primul rand, recunoaste si accepta ca marea majoritate a barbatilor sunt supusi acestei porniri puternice catre noutate si varietate cand vine vorba de femei si sex. Nu judeca aceasta parte tipica a psihologiei unui barbat, criticand-o si condamnand-o, chiar daca este critica ta este justificata, nu va face nici o diferenta si cu siguranta nu va elimina sentimentele tale fata de acest subiect. In schimb, accepta asta ca o parte a naturii masculine. Asta nu inseamna ca ar trebui sa ii tolerezi infidelitatile, dar ar trebui sa inveti sa recunosti ca asta e ce fac de multe ori barbatii tineri, sanatosi si singuri intr-un moment al vietii sau altul- se culca cu mai multe femei si cateodata acest lucru aduce beneficii enorme barbatilor.

In al doilea rand, schimba-ti perceptia despre trecutul sau sexual. In loc sa il vezi ca o pata pe reputatia sa morala, incearca a vezi binele din ea, daca tipul a avut multe partenere asta inseamana ca este un barbat popular, atractiv, care are ceva ce il face dorit de multe femei. Ba mai mult, experienta dobandita din toate aceste relatii probabil l-a facut un iubit si un partener sexual mai bun si de asemena i-a permis sa se inteleaga pe sine si ce anume cauta la o femeie mai bine. Asta, i-a  putut permite sa decida asupra unui partener mult mai informat si mai corect, adica tu!

Deci nu lasa trecutul sau amoros sa te infranga. Trecutul este trecut, si de altfel, probabil iti este mai mult benefic decat daunator. Si poate chiar ai putea sa inveti ceva distractiv si incitant despre iubire, sex si intimitate de la el in timp ce sunteti impreuna, fie ca se dovedeste a fi o relatie de scurta durata sau un parteneriat pe viata.

De asemenea, tine minte: daca nu ar fi avut o viata amoroasa “colorata” inainte sa te cunoasca pe tine, probabil nu ar fi fost asa de atractiv pentru tine. La urma urmei, este un motiv pentru care un tip este popular printre femei. Fie ca este aspectul, personalitatea, caracterul, comportamentul, statutul financiar, oricare din aceste calitati care il sa fie mai atractiv si pentru tine.

 

 

Adauga un comentariu la "Cum sa treci peste trecutul lui amoros"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating