Cum sa treci peste teama lui de angajament

Cum sa treci peste teama lui de angajament

2013-06-07

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Una din cele mai mari probleme cu care se confrunta femeile cu barbatii la nivel romantic este frica de angajament pe care o au foarte multi barbati. Multe femei sunt ingrijorate ca tipul cu care se vad si cu care ar vrea sa se vada in viitor, nu ar vrea sa se implice, sa se intalneasca cu o singura femeie si sa aiba o relatie exclusiva de lunga durata cu ea. Pare aproape ca un conflict de interese intre sexe unde macar cativa barbati si majoritatea femeilor au scopuri opuse cand vine vorba de intalniri. Multe femei care cauta sa se implice cu acel tip special si sa fie intr-o relatie de lunga durata, in timp ce multi tipi au frica de angajament, cauta sa evite angajamentul pe cat de mult posibil si sa “joace pe teren”, ies sa se intalneasca cu cat mai multe femei atractive posibile, sa aiba relatii fara angajament sau sa se culce cu cat mai multe femei. Spunand asta, marea majoritate a barbatilor par sa ajunga la un stadiu in viata lor cand ei sunt gata si voitori sa se aseze si sa aiba o relatie.Femeile pe de alta parte, tind sa faca greseala de a “incuraja” partenerul sa se angajeze intr-o modalitate care este contraproductiva si in general il Fac sa se indeparteze.

Pentru inceput este important de inteles ca un singur factor ar face ca un barbat sa se angajeze fata de o femeie anume – este dorinta de a fi intr-o relatie serioasa cu femeia aia- cu tine. Asta inseamna ca nu poti si nu ar trebui sa fortezi un tip sa se angajeze fata de tine. Daca ii este frica de angajament, nu prea poti face multe ca sa schimbi asta. Numai el poate. Bineinteles, nu este nimic in neregula cu vorbitul despre viitoare planuri impreuna dupa ce ati iesit impreuna un timp(si cu siguranta mai mult de o luna doua), dar nu ar trebui niciodata sa fii in situatia in care impui un ultimatum de”Vreau un inel de logodna pana la sfarsitul anului sau noi doi am terminat.”. Oricat de mult as putea intelege de ce o femeie ar vrea claritate si stabilitate in relatia sa cu tipul, acest gen de atitudine aproape niciodata nu produce rezultatele dorite. Ori il impinge pe tip departe imediat, daca ii este teama de angajament sau acesta  se va preda presunii din frica pierderii femeii dar, mai tarziu incepe sa se urasca pe el si pe partenera pentru ca l-a fortat sa faca angajamentul care de cele mai multe ori duce la despartiri urate si la divort.

Cea mai buna modalitate de a face un tip, care este gata sa se devoteze, sa vrea sa fie cu tine intr-o relatie serioasa, este sa fie genul de femeie atractiva, interesanta care iese in evidenta fata de restul si care este destul de rara, facand barbatul sa se gandeasca ca”Wow, este o femeie incredibila, nu cred ca o sa mai cunosc pe cineva asa ca ea prea curand, din moment ce nu am mai cunoscut pe nimeni ca ea pana acum. Ar putea fi aleasa.” Sunt multe modalitati prin care sa devii mai atractiva, fie ca este vorba de o conditie fizica mai buna, ca lucrezi la problemele tale emotionale cum ar fi gelozia, temperamentul, vorbitul in excess, stilul, vestimentatia, etc.

Putini oameni se chinuie sa se uite lung si tare la ei sau cauta feedback sincer de la altii de cum par si fac ceva legat de imbunatatirea personala, dar daca te angajezi in acest scop, rezultatele o sa te surprinda. Data viitoare cand mergi pe strada uita-te la barbatii si femeile care trec pe langa tine si intreaba-te cati dintre ei au aparenta unor persoane care ti se par atractive atat pe exterior cat si pe interior. Te voi scuti de suspans, nu multi! Prin urmare o data ce ai invatat sa iesi in evidenta si sa devii femeia rara, superioritatea ca un partener de relatie va fi evidenta tipului potrivit, tipul care are ceea ce trebuie pentru a aprecia ceea ce te face mai buna ca celelate femei.

E posibil sa nu fii capabila sa elimini frica de angajament a unui barbat, dar ai putea sa ii aduci aminte totusi cat de exceptionala esti astfel incat sa nu ti se devoteze ar fi o mare greseala, din moment ce femeile ca tine nu apar in viata lui foarte des.

Adauga un comentariu la "Cum sa treci peste teama lui de angajament"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating