Cum sa iti imbunatatesti intalnirile online

Cum sa iti imbunatatesti intalnirile online

2013-06-15

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Online dating-ul prezinta o oportunitate enorma pentru a cunoaste o multime de femei cu care nu te-ai intalni in viata de zi cu zi, dar nu reprezinta o pilula magica pentru orice dilema a intalnirilor.

De fapt, multi barbati, chiar si cei care au avut mare succes cu intalnirile de acest gen, realizeaza ca aceasta forma de conectare cu femei aduce cu sine aceleasi probleme ca intalnirile normale, inclusiv abilitatea de ajunge intr-un impas.

Daca intalnirile online nu mai functioneaza, tine cont de aceste sfaturi pentru a revitaliza lucrurile inca o data.

1.Tinteste spre conversatii in persoana.

Barbatii tind sa ajunga intr-un impas cu intalnirile online atunci cand se obisnuiesc sa vorbeasca cu aceleasi persoane iar si iar, fara sa duca lucrurile la nivelul urmator.

Dezvoltand conversatii semnificative cu femei online este superb, dar facand asta, vor ajunge sa fie plictisitoare si iti vei dori  sa  intalnesti aceste persoane fata in fata si sa creezi un soi de relatie adevarata cu ele.

Nu conteaza cat de mult iti place sa vorbesti prin mesaje cu femei si nu conteaza cat de inspaimantator ar putea fi, tine minte ca scopul tau final cu online dating-ul este sa te intalnesti cu aceste femei in viata reala.

2.Trimite mesaje unor oameni noi.

Barbatii pot ajunge intr-un impas cu online dating-ul cand trimit mesaje doar unui numar mic de femei si atunci se opresc sa mai trimita mesaje introductive altor femei.

Daca te intalnesti cu femeile cu care iti place sa vorbesti sau cu care sa iesi in persoana, este natural sa te simti comfortabil si sa nu mai depui efort pentru a cunoaste oameni noi. Nu este neaparat un lucru rau.

Daca te simti entuziasmat de viata de intalniri online asa cum este, atunci nu este nici un motiv pentru care sa iti extinzi ramurile. Dar daca aceasta familiaritate te face sa te simti plictisit, atunci este timpul sa trimiti mesaje si sa iesi cu alte femei.

Este la fel de posibil sa ajungi intr-un impas cand trimiti mesaje aceluiasi tip de femei pe diverse site-uri de dating, asa ca ia in considerarea posibilitatea de a-ti diversifica paleta de gusturi pentru a gasi metode mai semnificative de a schimba lucrurile.

“Sa iti schimbi metodele prin care cunosti femeile iti ofera o modalitatea grozava prin care te mentii in priza”

3.Tinteste sus.

Una din cele mai bune modalitati prin care sa scapi de un impas este sa trimiti mesaje femeilor pe care tu le-ai considera ca nefiind in aceeasi liga cu tine. Aceste femei foarte atractive prezinta o provocare care te va face pe tine sa incerci din greu si sa cresti ca barbat pentru a le atrage atentia.

In cele din urma, ne-am plictisi sa fim in impas cand ajungem sa nu ne mai provocam, ne multumim cu ce avem si cu ce stim ca putem obtine usor. Provocarile bine definite, cum ar fi sa primesti raspunsuri de la 3 din cele mai atractive femei de pe site, iti ofera adrenalina de care ai nevoie pentru a-ti reincarca viata de online dating.

4.Urmareste intalnirile offline.

Daca nu functioneaza nimic altceva, cel mai bun mod prin care iti poti imbunatati viata de intalniri este sa petreci putin timp departe de site si sa incepi sa cunosti femei in lumea reala inca o data.

Cunoscand si pornind relatii cu femeile pe care le intalnesti in viata de zi cu zi iti va prezenta un nou set de provocari care te vor revigora si te vor face sa te simti entuziasmat inca o data de posibilitatea intalnirilor.

Si ghici ce: nu ar trebui sa fii surprins daca petrecand cateva saptamani concentrat pe intalnirile offline iti vei imbunatati “jocul” si gandul de a trimite mesaje unor femei va fi imult mai incitant din nou.

Varietatea joaca un rol important in emotiile intalnirilor. Sa iti schimbi metodele prin care cunosti femeile iti ofera o modalitatea grozava prin care te mentii in priza.

Adauga un comentariu la "Cum sa iti imbunatatesti intalnirile online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating