Cum sa eviti obsesiile de online dating

Cum sa eviti obsesiile de online dating

2013-06-19

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Cand este utilizat cum trebuie, online dating-ul functioneaza ca un supliment foarte eficient pentru o viata de intalniri sanatoasa. In timp ce este posibil sa iti cunosti astfel urmatoarea prietena sau sotie, probabil nu vei avea foarte mult succes in intalnirile cu aceste femei pe care le cunosti online daca nu ai o baza solida de aptitudini sociale construite pe urma cunoasterii femeilor in viata reala.

Increderea dobandita prin online dating nu se transpune neaparat in viata reala. Din pacate multi barbati uita acest punct cheie si folosesc online dating-ul ca un substitut complet pentru intalnirile in viata reala si asta chiar e o problema.

Barbatii care ofera online dating-ului o importanta prea mare tind sa faca urmatoarele greseli:

1.Petrec prea mult timp neproductiv online.

Este foarte simplu sa te loghezi pe un site de online dating si sa peterci ore verificand iar si iar profilele femeilor fara sa trimiti un singur mesaj.

Acesta este un echivalent digital al mersului in parc, la o cafenea sau la un bar si sa petreci ore in sir uitandu-te la toate femeile frumoase si pe care nici nu reusesti sa le saluti, asta fiind putin debilitant pentru starea ta emotionala.

Ba mai mult, femeile pot sa vada cand le vizitezi profilul si verificand fete dupa fete fara sa le spui nimic e ciudat. Daca reusesti sa iti faci curaj sa ii trimiti un mesaj dupa ce vede ca te-ai uitat la ea de 13 ori, este cam improbabil sa raspunda.

Timpul care il petreci online trebuie sa fie scurt si concentrat. Nu iti permite niciodata sa te loghezi si doar sa rasfoiesti profile. Sa intri pe site-uri mereu cu un scop in minte, ca spre exemplu sa trimiti 3 mesaje si te deloghezi in momentul in care ai indeplinit scopul.

“Online dating-ul este o modalitate grozava prin care sa cunosti, sa cauti si sa vorbesti cu femei noi.”

2. Petrec mai mult timp flirtand online decat in persoana.

Ar trebui mereu sa petreci mai mult timp vorbind cu femei in persoana decat sa vorbesti cu ele online. Nimic nu te va face sa te simti mai bine si sa iti imbunatatesti aptitudinile pentru intalniri mai mult decat contactul fata in fata cu o fata atractiva.

In plus, petrecand mai mult timp vorbind cu fetele in viata reala te va scapa de imaginea de disperat al comunicarii tale online si te va face mai de succes chiar si in viata digitala de dating.

Petrece macar de doua ori mai mult timp cu fete atractive in viata reala decat petreci trimitand fetelor mesaje online. Tine minte ca scopul intalnirilor online este sa va intalniti in persoana, nu sa va trimiteti mesaje la nesfarsit.

3. Au prea multe profile.

Vei avea mereu mai mult succes daca te concentrezi pe unul sau maxim trei site-uri de dating decat daca incerci sa gasesti dragostea in fiecare loc care crezi ca ti-ar putea face rost de o intalnire.

Personal, eu cred ca vei avea rezultate mai bune daca te inscrii pe un singur site. Daca ramai concentrat si stii exact ceea ce cauti; nu este nevoie ca tu sa iti imprastii atentia pe multiple oportunitati digitale.

Da-ti seama ce anume cauti si atunci gaseste acele maxim trei site-uri ale carei baze de clienti se potriveste cu acest lucru.

4. Se ingrijoreaza de ce vor crede alti oameni.

Cui ii pasa daca esti pe un site de dating? In zilele de azi, online dating-ul este normal si este al doilea cel mai comun mod prin care cuplurile se gasesc, chiar dupa intalnirile prin prieteni.

Daca esti deschis si onest despre dating-ul online, nu va trebui sa te ingrijorezi ca cineva iti va vedea profilul si te va “prinde”. In plus, nu ar trebui sa iti faci griji daca vrei sa te inscrii pe asa un site imediat dupa ce ai iesit dintr-o relatie serioasa.

In aceasta circumstanta, online dating-ul este o modalitate grozava prin care sa cunosti, sa cauti si sa vorbesti cu femei noi. O cunostinta care nu are un impact foarte mare, nu cere destul angajament incat sa te ajute sa treci peste o perioada dificila in viata de intalniri.

Adauga un comentariu la "Cum sa eviti obsesiile de online dating"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating