8 tipuri de barbati evitati de femei Part 2

8 tipuri de barbati evitati de femei Part 2

2013-06-03

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

5. Tipul zgarcit

Invita o femeie la cina si apoi sugereaza subtil sa imparta nota. Nu ii cumpara niciodata flori si mereu alege vinul cel mai ieftin. O face sa simta ca au un buget restrans inca de la prima intalnire.

De ce este atat de neatragator: Primele voastre intalniri ar trebui sa fie lipsite de griji; cuvintele “economii” si “buget ” nu ar trebui sa apara in conversatie. Daca isi petrece prima intalnire imaginandu-si o viata intreaga cu tine, facand economii, ramai fara noroc.

Ce sa faci daca esti genul acela de tip: Nu mai fi atat de zgarcit cand curtezi o femeie. Nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru a face o buna impresie, dar trebuie sa o faci sa se simta speciala. Florile  sunt un gest dragut uneori.

6. Tipul certaret

Acest gen de barbat transforma fiecare discutie intr-o cearta. Cand iese cu o femeie, o face sa se simta ca se afla la o dezbatere mai degraba decat la o intalnire. Si astfel, o face sa fie defensiva si stinghera.

De ce este atat de neatragator: O intalnire ar trebui sa fie o experienta placuta, dar daca este defensiva tot timpul, nu se va simti bine. Tineti minte: Certurile constante si dezbaterile inseamna stres—si cu siguranta nu vreti sa va asocieze cu o experienta stresanta.

Ce sa faci daca esti genul acela de tip:  Cel mai important, relaxati-va. Daca sunteti genul acesta de barbat, mai mult ca sigur recurgeti la dezbateri pentru ca sunteti agitat si nesigur pe ceea ce vreti sa spuneti. Asa ca, inaintea intalnirii, ganditi-va la subiecte de conversatie si intrebari pe care vreti sa i le adresati.  Astfel, nu veti fi asa de predispusi la cearta in timpul conversatiei.

7. Tipul prezumtios

Acest gen de barbat ii judeca foarte mult pe altii. Probabil nu bea si nici nu fumeaza, si nu ezita niciodata sa spuna altora sa ii urmeze stilul. Inca de la prima intalnire ii va tine predica femeii, spunandu-i ca nu ar trebui sa bea vin sau sa comande desert.

De ce este atat de neatragator:  Nimanui nu ii place sa fie criticat, mai ales la o intalnire. Va crede ca este enervant si nepoliticos

Ce sa faci daca esti genul acela de tip:  Poti sa ii tii un pic de predica atunci cand chiar sunteti intr-o relatie. Dar pana in acel punct, faptul ca bea, fumeaza si ii place desertul, nu te intereseaza.

 

8.Tipul misogin

Acest gen de barbat nu incearca sa ascunda amaraciunea sa fata de femei. La intalnire, nu se poate abtine sa nu emane negativitate asupra companioanei sale si asupra intregului gen feminin prin remarci nepoliticoase si comentarii insultatoare.

De ce este atat de neatragator:  Acesta este de fapt singurul tip de comportament care nu ofera nici o sansa unei relatii. Si nu este deloc surprinzator. Ce femeie pe care o cunosti accepta sa fie intr-o relatie cu un astfel de barbat?

Ce sa faci daca esti genul acela de tip:  Trebuie sa va reconsiderati atitudinea daca sunteti genul acesta de barbat. Acest tip de comportament nu este numai nepoliticos si urat, dar este de multe ori picatura care umple paharul atunci cand e vorba de terminarea unei relatii.

  

Fiti un tip grozav

 Nu va stresati prea mult daca va incadrati in vreo categorie din cele prezentate mai sus, dar tineti minte: Acestea sunt comportamente dupa care se uita o femeie la inceputul unei relatii. Deci daca vreti sa evoluati si sa faceti o impresie buna, analizati lista si fiti siguri ca veti incerca sa minimalizati aceste defecte.

Adauga un comentariu la "8 tipuri de barbati evitati de femei Part 2"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating