8 tipuri de barbati evitati de femei Part 1

8 tipuri de barbati evitati de femei

2013-06-03

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

V-ati intrebat vreodata daca modul in care va purtati face femeile sa bata in retragere?

V-ati ingrijorat vreodata de faptul ca felul in care va comportati poate face femeile sa fuga in directia opusa?

Asa cum femeile sunt atrase de anumite arhetipuri barbatesti, sunt anumite genuri de barbati pentru care femeile fac orice pentru a-i evita. Si acest lucru este valabil mai ales la inceputul relatiei, cand femeia incearca sa isi dea seama ce fel de personalitate are barbatul.

In continuare va vom prezenta opt tipuri de barbati de care femeile se feresc constant. Aceasta lista a fost scris in urma unor conversatii avute cu  numeroase femei, legate de trasaturile pe care le urasc la un barbat.

Insa nu va ingrijorati daca veti gasi cateva trasaturi care vi se potrivesc- majoritatea nu duc la incheierea unei relatii. Ideea de baza a acestui articol nu este aceea ca trebuie sa va schimbati personalitatea, ci doar ca trebuie sa aveti grija la anumite actiuni care pot duce la respingere. Cititi in continuare pentru a afla ce nu le place femeilor  astfel incat veti fi capabil sa faceti o impresie mai buna data viitoare.

1.       Dependentul emotional

Este supra-emotiv si isi impartaseste sentimentele inca de la prima intalnire. “Nevoiasul” se indoieste de el  si are constant nevoie de  reasigurari in ceea ce priveste relatia, munca si prieteniile.

De ce este atat de neatragator:  Increderea in sine si independenta sunt trasaturi foarte sexi la un barbat—insecuritatea si dependenta  nu. Majoritatea femeilor cauta un barbat puternic pe care sa se poata baza. Deci daca tu te bazezi constant pe ea- mai ales la inceputul unei relatii- ar putea sa se indoiasca de abilitatea ta de a o sustine. Si cum femeile tind sa inceapa o relatie  avand o multitudine  de insecuritati , nu va dori sa se ocupe atat de ale ei cat si de ale tale.

Ce sa faci daca esti genul acela de barbat: Sincronizarea inseamna totul, asa ca trebuie sa iti cumpatezi emotiile la inceputul unei relatii. Incercati sa va abtineti din impartasirea sentimentelor si divulgarea insecuritatilor. Odata ce sunteti de destul de mult timp implicat in relatie, puteti sa incepeti sa impartasiti orice doriti. In acel punct, va aprecia sa stie tot ceea ce este in mintea dumnivoastra.

2.Tipul previzibil

Femeile nu sunt atrase de tipul previzibil deoarece stiu exact cum va reactiona la orice. Se ghideaza dupa anumite tipare si nu vrea niciodata sa faca ceva diferit. De exemplu, nu va surprinde niciodata o femeie prin a o scoate spontan seara in oras.

De ce este neatragator: Femeile au nevoie de o anumita impredictibilitate intr-un barbat- vor un spirit liber. De aceea unele femie par sa fie atrase de renumitul “baiat rau”. Nu e vorba ca sunt neaparat atrase de rautatea lui ci mai degraba de doza lui de impredictibilitate.

Ce sa faci daca esti genul acela de barbat:  Nu trebuie sa fii ”rau” sau un spirit liber pentru a o cuceri. Dar incearca sa diversifici si condimentezi putin lucrurile, mai ales la inceputul unei relatii. Sun-o si spune-i ca vreti sa mergeti la tara pentru o zi, sau la o cina spontana. Dupa ce te va mai cunoaste, nu se va mai supara atat de tare daca te vei intoarce putin la rutina ta. Nu uitati insa sa continuati sa o surprindeti din cand in cand, facand asta veti mentine relatia fresh.

3.Tipul Arogant

Are un ego urias si este condescendent. Este de asemenea nepoliticos, nu neaparat cu ea, insa o face cu oricine crede el ca ii este inferior. Si acest lucru este la fel de gresit precum ar fi nepoliticos direct cu ea.

De ce este atat de neatragator: O femeie analizeaza de multe ori modul in care un barbat trateaza alte persoane pentru a-si da seama ce fel de om este. Asa ca, desi esti dragut cu ea la intalnire, ea se va uita si la modul in care te porti cu alti oameni.

Ce sa faci daca esti genul acela de tip: Nici unei femei nu ii place sa i se vorbeasca de sus, asa ca nu ar mai trebui sa va spunem sa va mai domoliti ego-ul atunci cand sunteti in preajma ei. Dar, ca sa o impresionati, trebuie sa va purtati cu toti cei din jurul dumneavoastra cu mai mult respect- pentru ca ea va urmareste.

 

4.Tipul badaran

Badaranul nu incearca sa ascunda faptul ca se uita dupa alte femei chiar si in preajma ei; filtreaza cu chelneritele, si merge chiar intr-atat de departe incat se va lauda cu fostele sale cuceriri. In concluzie, nu respecta femeile.

De ce este atat de neatragator: Nu numai ca acest tip de comportament te scoate din sarite, dar poate avea si efecte negative asupra respectului de sine al unei femei. Daca va comportati asa atunci cand abia incepeti sa cunoasteti o femeie, nu veti avea nici o sansa in a o revedea.

Ce sa faci daca esti genul acela de tip: Daca nu puteti sa modificati acest tip de comportament permanent, macar tineti-l sub control atunci cand vreti sa faceti o prima impresie buna. Incercati sa nu flirtati sau sa va uitati dupa alte femei si poate chiar va veti obisnui astfel. Pentru ca daca aveti un astfel de comportament, indiferent de punctul actual al relatiei, partenera nu va fi niciodata fericita cu dumneavoastra.

Adauga un comentariu la "8 tipuri de barbati evitati de femei"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating