7 semne ca nu ii surade un angajament

7 semne ca nu ii surade un angajament

2013-09-11

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Cel mai inselator aspect la barbatii sarmanti si increzatori care idealizeaza si cuceresc femeia de la primele intalniri este ca sunt foarte greu de descifrat. Daca ai o relatie cu un barbat care iti ofera totul mai putin senzatia de siguranta, mai jos ai sa descoperi 7 semne care indica faptul ca nu prea are de gand sa te ceara in casatorie. Afla daca partenerul tau are probleme cu ideea de relatie exclusivista.

1.Toate fostele sale iubite sunt ‘nebune’

Ai grija cu barbatii care se refera constant la fostele lor prietene ca fiind instabile emotional, ‘nebune’ sau dependente. De ce? Pentru ca toate aceste femei au fost si probabil sunt asa din cauza lui. Acest barbat ori este expert in a atrage femei instabile emotional ori nu si-a dat niciodata silinta ca acele relatii sa functioneze.

2. Planuieste intalniri mult prea romantice

O cina romantica la lumina lumanarilor, in intimitate, este grozava. Insa daca te poarta doar in locatii complet izolate si singuratice cu scuza ca isi doreste sa fie foarte romantic, e posibil sa vrea de fapt, sa te ascunda de ochii altor potentiale partenere.

Data viitoare cand iti propune sa mergeti intr-un loc in care nu bate nici vantul, incearca o contra-oferta cu un restaurant renumit si vezi cum reactioneaza.

3. E schimbator la telefon

Iti trimite 10 mesaje intr-o singura noapte iar pentru urmatoarele 2-3 zile e dat disparut. O sa vorbeasca cu tine la telefon pentru o ora apoi o sa iti ignore mesajele pentru tot restul saptamanii. Te intrebi ce se intampla, presupun. Urmeaza sa fiu brutal de onesta: Cel mai probabil e ocupat intalnindu-se cu alte femei.

4. Te face sa te simti vinovata

Este firesc sa isi doreasca sa ajungeti intimi fizic cat de repede posibil, dar aceasta dorinta devine un semn rau in cazul in care te preseaza si insista constant prin diferite metode sa ajungeti in dormitor. O modalitate clasica este sa te faca sa te simti prost acuzand ca il lasi cu baza umflata. Mergi mai departe ca si cum nu l-ai fi cunoscut. E mai bine.

5. Profil de Facebook incomplet

A scos eticheta de pe anumite poze impreuna? Posteaza des diferite lucruri pe profilul sau dar niciodata nu a mentionat de tine in acele postari? Are statusul relatiei ascuns? Nu e un semn bun. Un tip care se teme de angajamente are grija sa nu lase nicio urma de legatura cu tine.

6. Prietenii lui sunt distanti

Cu toate ca prietenii unui tip de acest gen sunt destul de interesanti si prietenosi, este posibil sa nu isi doreasca sa investeasca timp si energie pentru a te cunoaste deoarece ei stiu deja ca nu o sa ramai mult prin preajma.

7. Spune ca sunteti suflete pereche

Bun, adoram ideea de dragoste la prima vedere, dar ce e prea mult si prea devreme e doar un semn de intentii indoielnice. Daca un tip devine super emotional si profund de la primele intalniri si afirma ca te iubeste si ca sunteti facuti sa fiti impreuna, nu lua in serios vorbele sale. Cel mai probabil isi doreste sa te castige mai repede oferindu-ti cuvintele mult asteptate. De asemenea, cuvinte atat de puternice spuse atat de usor nu arata decat ca are experienta in a le declara oricui.

Adauga un comentariu la "7 semne ca nu ii surade un angajament"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating