6 moduri prin care sa te pregatesti pentru prima intalnire

6 moduri prin care sa te pregatesti pentru prima intalnire

2013-07-24

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Este de asteptat sa ai emotii pentru prima intalnire. La urma urmei, sunt destui factori necunoscuti care acompaniaza o prima intalnire. Daca nu te place? Daca nu iti place tie de el? Daca spui ceva stupid?

Fiecare factor are potentialul sa creeze o amintire neplacuta, pentru care ai da orice ca sa o uiti. Da, confruntarea cu aceasta prima intalnire necesita curajul unui razboinic si spiritul unei feministe feroce si fabuloase.

Tine cont de aceste sfaturi legate de ce sa faci si ce sa nu faci la o prima intalnire si citesteti-le cu voce tare in fata oglinzii in fiecare zi, cu 5 zile inainte de intalnire. Destul de curand, vor deveni o parte a arsenalului tau mintal de afirmatii pozitive si iti vor veni la indemana in timp ce te confrunti cu teama si mergi la acea prima intalnire si toate ce vor urma.

1.       Tine minte ca arati fabulous

Cu grija alege o tinuta care iti pune in evidenta formele si te face sa te simti sigura pe tine. Cand aratam cel mai bine ne simtim cel mai bine, in consecinta ne comportam cel mai bine.

Mergi pe culoarea care iti inspira putere si incredere. Daca stii ca arati foarte bine in negru, mergi pe asta. Daca iti place sa fii foarte eleganta, atunci fii. Daca te simti ca o doamna in rosu, arata ce poti.

Cand porti ceva care stii ca te face sa fii frumoasa, atitudinea si stima de sine vor urma.

2.       Adu-ti aminte ca nu e Olimpiada

Fii serioasa, mergi la prima intalnire. Mare branza! Nu este nici o medalie de castigat pentru performanta si nici o rusine care trebuie simtita pentru lipsuri. Intalnirea voastra nu va fi televizata international si nimeni nu tine scorul.

Relaxeaza-te. Indiferent de cat de jenant poate deveni noaptea, pur si simplu nu poti da gres. Si in curand, se va termina.

“Prima intalnire reprezinta o oportunitate prin care doi oameni se pot cunoaste unul pe celalalt.”

3.       Pregateste-ti intrebari

Venind pregatita la intalnire cu intrebari interesante, esti in fruntea jocului. Intreaba-l despre viata lui, despre credintele sale spirituale si cea mai pretuita realizare a sa.

Imi place sa joc “Jocul cu intrebarile” la prima intalnire cand lucrurile par sa nu mearga asa de bine. Voi spune “Vrei sa ne jucam jocul cu intrebarile?” Eu iti pun o intrebare iar apoi tu imi pui mie una.

Fii sigura sa ii spui ca nici o intrebare nu se poate exclude si toate intrebarile trebuie sa primeasca un raspuns, fara refuzuri.

Ai incredere in mine, acest joc mereu face o cina interesanta, in special daca ti-ai facut temele si vii cu niste intrebari care sa te dea pe spate.

4.       Adu-ti aminte ca oamenii te plac

Adevarul este, scumpo, ca esti destul de buna. Esti destul de inteligenta. Si oamenii te plac! Daca intalnirea nu merge cum trebuie, e pierderea lui!

Nu o lua personal si mergi mai departe. Alta prima intalnire ciudata e pe urma acesteia.

5.       Nu-ti forma notiuni preconcepute

Cand iesi la o prima intalnire, iesi cu mintea si cu inima deschisa. Nu-ti proiecta fanteziile sau fricile pe acest tip, ci da-i libertate absoluta sa fie el insusi.

Daca se comporta ca un domn, fantastic. Daca ragaie la masa si isi descheie pantalonii, ei bine... Daca e destept si amuzant, bine, dar daca e un porc ignorant, asa sa fie.

Daca iesi la intalnire cu asteptari, fii sigura ca vei fi dezamagita. Observa aceasta bestie in habitatul sau natural ca sa formulezi concluzii potrivite.

6.       Nu da vina pe alcool

Sa te imbeti la prima intalnire nu e o idee buna. Una e sa servesti un pahar de vin inainte de intalnire ca sa te calmezi. Dar sa dai pe gat cocktailuri inainte sau in timpul primei intalniri da semne de prost gust.

Majoritatea barbatilor, cel putin cei care sunt buni de pastrat, admit ca nu le place o femeie care bea prea mult. Asa cum vine si vorba ”O limba beata vorbeste pentru o minte treaza.”

Nu vrei sa zici sau sa faci ceva stanjenior in fata unui tip care abia il cunosti. In plus nu ai nevoie de nici o substanta in sistemul tau, care ar putea sa iti intunece judecata ca sa nu poti sa iti dai seama ce fel de tip e cel cu care ai iesit la aceasta intalnire. Ai incredere in mine si las-o usor cu alcoolul.

Primele intalniri nu sunt altceva decat o oportunitate ca doi oameni sa petreaca cateva ore impreuna sa se cunoasca. Nu sunt invitatii sa te simti nesigura, neadecvata sau inferioara.

Trage cateva guri mari de aer, reciteste aceste sfaturi pentru o prima intalnire si du-te dupa acea prima intalnire ca a invingatoare. La urma urmei, e norocos ca te-ai decis sa il “onorezi” cu compania ta in seara respectiva.

Adauga un comentariu la "6 moduri prin care sa te pregatesti pentru prima intalnire"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating