5 sfaturi pentru a ierta si invata din trecut

5 sfaturi pentru a ierta si invata din trecut

2013-09-11

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Invata din greselile trecutului si fa alegeri mai sanatoase urmand cateva sfaturi simple.

Sunt o multime de motive pentru care ne simtim incapabili sa renuntam la greselile din trecut si sa pasim in viitor cu o noua atitudine pozitiva si alegeri mai sanatoase. Obiceiurile nocive din trecutele relatii sunt greu de indepartat dar cu putin efort, determinare si incredere, viitoarea noastra relatie va fi una mai fericita.

Urmareste cateva sfaturi simple pentru ca viitoarea ta relatie sa fie una fericita si sanatoasa, nu nociva si dependenta.

1. Realizeaza ce a mers prost

Constientizeaza greselile facute in relatiile anterioare, de suferinta provocata de acestea si adopta o privire mai realista asupra lor. Aceasta poate implica o mica discutie cu parintii tai sau o privire mai atenta asupra fostelor tale relatii.

2. Schimbare de perspectiva

Fii constienta de dezastrul produs si schimba-ti perspectiva in ceva mai putin subiectiv si compatimitor. Incearca sa privesti mai obiectiv evenimentele trecute pentru a le putea analiza mai clar. In acest fel o sa ajungi sa intelegi situatiile trecute si iti cresti sansele de a te vindeca.

3. Vorbeste despre tine la persoana a treia

O metoda de a te vindeca de relatiile nocive este ca acum, in prezent, sa incerci sa te obiectivizezi. Scrie despre toate evenimentele tulburi din trecutul tau din perspectiva unui om din exterior. Apoi, mai scrie inca o poveste despre ce fel de oameni ar fi trebuit acea femeie, adica tu, sa cunoasca pentru a fi fericita. In acest fel iti iei ramas bun de la viata anterioara si iti pregatesti un viitor mai luminos.

4. Evalueaza-ti asteptarile

Analizeaza-ti asteptarile de la parteneri. Daca esti genul de femeie idealista, risti sa cazi in capcana imaginatiei iar din dorinta de a avea un partener perfect ajungi sa privesti un barbat nepotrivit ca fiind unul care iti poate aduce fericirea. Este important sa ramai realista si constienta ca fiecare relatie are nevie de retusuri si ca niciun barbat nu este perfect.

5. Concentreaza-te pe ceea ce poti tine sub control

Concentreaza-te pe ceea ce poti controla. Incearca sa accepti ca exista lucruri care ies din puterea ta de decizie, cum ar fi ca nu poti sa stergi trecutul, dar nu uita ca tu hotarasti cum urmeaza sa fie viitorul tau.

Adauga un comentariu la "5 sfaturi pentru a ierta si invata din trecut"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating