5 semne greu de observat care arata ca  relatia dumneavoastra e in pericol

5 semne greu de observat care arata ca relatia dumneavoastra e in pericol

2013-09-12

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

O despartire poate fi iminenta.

Desi fiecare relatie e unica si nu exista doua persoane la fel, toate relatiile care esueaza au de obicei anumite lucruri in comun. Daca stiu care sunt denominatorii comuni  ai relatiilor care esueaza, cuplurile isi pot mentine relatia. Provocarea apare deoarece o multime de cupluri considera multe din motivele unei despartiri ca fiind normale sau chiar tipice cand de fapt nu este deloc asa.

Acestea sunt 5 semne comune care arata ca relatia dumneavoastra este in pericol. Nu fiecare relatie care esueaza are toate aceste caracteristici. Totusi, nu am vazut niciodata o relatie care sa se termine si sa nu aiba macar una dintre acestea. Cele mai multe dintre relatiile esuate insa, au mai mult decat o caracteristica.

1. Incetati sa mai comunicati precum doua persoane care se iubesc.

Cu mult inainte ca un cuplu sa realizeze ca are probleme, tonul comunicarii se schimba. Acesta poate ajunge de la un ton indiferent la unul de-a dreptul crud. De fiecare data cand discut cu partenerii unui cuplu care pur si simplu nu sunt politicosi unul cu celalalt, imi fac griji ca acest lucru se datoreaza unui resentiment in relatie. Daca esti mai politicoasa cu chelnerita de la restaurant decat cu partenerul, ceva nu este in regula.

2. Viata sexuala esueaza

Intimitatea fizica este ceea ce transforma doua persoane intr-un cuplu. Colegii de camera si partenerii de afaceri nu fac sex, asadar cand un cuplu inceteaza sa intretina relatii intime, partenerii pot deveni cu usurinta, colegi de camera.  Oamenii renunta la intimitatea fizica din diferite motive. Totusi, nu conteaza care sunt motivele. Lipsa intimitatii este un lucru serios. Viata sexuala este un adevarat barometru al relatiei.

3.Incepeti sa ascundeti lucruri unul fata de celalalt

Sinceritatea este cea mai mare  forma a intimitatii. Atunci cand intimitatea esueaza, ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti sinceri unul cu celalalt. Cand unul dintre parteneri incepe sa ascunda lucruri fata de celalalt , indiferent cat de marunt este acesta, va deveni din ce in ce mai dificil sa va apropiati. Un cuplu are cu adevarat probleme cand unul sau amandoi se simt indreptatiti a-li lipsi pe celalalt de sinceritate. Uneori, lipsa onestitatii poate viza un lucru atat de important precum frica de a fi acceptat. Alteori, poate fi despre frica de a fi prins cu o greseala marunta precum cheltuielile in plus. Indiferenr de motic, lipsa sinceritatii este un simptom al unei relatii care este pe punctul de a esua.

4. Nu va mai atingeti

Fiecare cuplu are un nivel diferit de confort in ceea ce priveste atingerile in public.Totusi, aratati-mi un cuplu care nu se atinge deloc pe parcursul unei zile si va voi arata un cuplu care nu este conectat. Atingerea non-sexuala este un obicei foarte sanatos al cuplurilor fericite. Cand doi oameni inceteaza sa se mai atinga, ei pierd conexiunea care ii transforma in parteneri romantici sau intimi.

5. Relatia voastra e definita de familie si copii.

Realizez ca acest lucru este contrar opiniei publice in multe cercuri, insa sa va puneti copii pe primul loc este o greseala majora. Energia se duce acolo unde va directionati atentia, astfel incat daca va consumati toata energia pe copii, relatia dumneavoastra va avea de suferit. Poate nu va esua complet, insa nu va mai fi satisfacatoare. Este foarte bine pentru copii sa creasca in umbra unei relatii puternice intre mami si tati.Copiii nu au nevoie sa fie centru universului dumneavoastra. Ei au nevoie sa locuiasca intr-un mediu stabil si iubitor. Cel mai bun lucru pe care puteti sa il faceti este sa aveti grija de mariajul dumneavoastra. Cand doi oameni se concentreaza prea mult pe copii, incearca de obicei sa mascheze alte probleme ale relatiei, si daca inca nu o fac, acest lucru se va intampla destul de curand.

Adauga un comentariu la "5 semne greu de observat care arata ca relatia dumneavoastra e in pericol"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating