5 reguli pentru o prima intalnire grozava

5 reguli pentru o prima intalnire grozava

2013-09-15

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Sa iesi la intalniri este un act curajos.Sa continui sa o faci chiar si atunci cand simti ca nu o faci cum trebuie este de-a dreptul cutezator. Acestea sunt 5 reguli care trebuie respectate la prima intalnire. Ele pot fi modificate si aplicate pentru a te face placuta si atragatoare la intalniri sau oriunde altundeva. Aceste sfaturi ar trebui sa faca intalnirile mai simple si mai distractive, indiferent de rezultat.

1. Redu din asteptari comportandu-te cu totul diferit.

Intreaba-te de ce esti inca in zona intalnirilor. Poate pentru ca esti singura, poate pentru ca simti cum iti ticaie ceasul biologic si vrei sa iti gasesti un sot sau poate pentru ca simti ca ar trebui sa fii intr-o relatie. Raspunsul insa ar trebuie sa fie: ies la intalniri pentru ca imi plac barbatii si vreau sa ma distrez. Atunci cand iti propui sa iesi la intalniri doar de distractie, iti vei permite sa te bucuri de prezent si sa te bucuri de compania barbatului, fara a-ti face griji despre ce sau ce nu se va intampla in continuare.

Intalnirile sunt un joc al numerelor. Multi oameni ies la multe, foarte multe intalniri pana sa gaseasca persoana potrivita asa ca, ai putea sa iti faci un scop din a te distra si sa te bucuri de proces. Intalnirile doar de dragul intalnirilor trebuie sa fie placute. Daca nu le poti vedea astfel, probabil e timpul sa iei o pauza.

2. Vorbiti mai putin, ascultati mai mult.

Prima intalnire nu este un interviu pentru o slujba. Nu ar trebui sa te promovezi sau sa iti promovezi toate calitatile la prima intalnrie. Sunt sigura ca nu crezi ca faci asta. Totusi, poti sa o faci inconstient, foarte usor. Asa ca, propune-ti sa pui multe intrebari si sa asculti mai mult decat vorbesti.

3. Evitati sa va intervievati partenerul

In timp ce rolul tau e acela de a pune mai multe intrebari si a asculta mai mult, trebuie sa stii sa eviti intrebarile care il pot face sa se simta ca este intervievat. Toti stim care sunt subiectele de evitat la o prima intalnire si totusi sunt uimita cate conversatii divagheaza catre casatorie, copii si fosti parteneri. Nu faceti asta. Mentineti conversatia captivanta. Nu sunteti Inchizitia.

4. Fiti genul de femeie pe care un barbat sa o poata duce la mama acasa

Pe scurt, la prima intalnire trebuie sa fiti eleganta nu sexy. Stiu ca asta poate parea foarte evident dar atunci cand sunteti emotionata e usor sa lasati anumite lucruri evidente sa va scape. Comportati-va adecvat. Utilizati bunele maniere. Nu exagerati cu alcoolul. Aveti grija la limbaj si comportati-va intr-un mod care sa nu-i  provoace regrete pe viitor.

5.Aveti grija sa va simtiti bine

 Nu subestimati nevoia de a va simti bine.  Nu depindeti de partener sau oricine altcineva pentru a avea o seara placuta.Dumneavoastra decideti cum vreti sa va simtiti  si sa aratati asta in timpul intalnirii in loc sa va asteptati sa se intample. Nimeni nu poate sa va faca sa va simtiti increzatoare, apreciata sau incitanta. Asa ca, daca vreti sa va simtit astfel, faceti-o sa se intample.  O femeie care stie sa se simta bine este o persoana in preajma careia este placut sa te afli. Un zambet este accesoriul cel mai bun.

Adauga un comentariu la "5 reguli pentru o prima intalnire grozava"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating