5 reguli pentru femeile plinute la intalniri_Partea 1

5 reguli pentru femeile plinute la intalniri_Partea 1

2013-09-12

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Acum sase ani nu imi puteam gasi un partener care sa-mi fie cu adevarat alaturi. Am dat vina pe greutatea mea si m-am folosit de ea pentru a ma proteja de respingere. Atunci cand ai o greutate peste limita normala, poti veni cu o multime de motive pentru care intalnirile sunt stupide: “Barbatii sunt niste magari! Nici macar nu se uita la tine daca nu esti slaba!” sau “Ma rog, eu imi doresc un tip care sa ma placa pentru ceea ce sunt, nu pentru cum arat”.

Totusi, ar trebui sa fim realiste. Daca ai o greutate peste limita si esti singura, poti simti ca nu exista persoana pe lumea asta care s-ar putea indragosti nebuneste de tine. Daca esti plinuta nu inseamna ca esti condamnata la o viata de singuratate. Iata 5 reguli pentru femeile cu formecare vor sa-si schimbe viata amoroasa:

1. Marimea conteaza doar daca o faci tu sa conteze.

Nu exista nimic mai lipsit de atractivitate decat o femeie care isi creaza singura nefericirea. Mintea este un instrument uimitor cand vine vorba de a transpune ceea ce gandim in viata reala. Daca te gandesti ca greutatea iti sta in calea succesului la intalniri, ghici ce, ai dreptate. Nu pentru ca un barbat ti-a spus asta, nu pentru ca asa ai citit intr-o revista ci pentru ca tu singura iti inoculezi aceasta ideea.

Sunt multi oameni care cred ca femeile plinute nu sunt atractive, in timp ce altii cred ca femeile   slabute nu sunt sexy. Daca ai probleme cu modul in care arati, e absolut necesar sa inveti sa iti accepti corpul asa cum este el si abia apoi sa iesi cu incredere la intalniri. Altfel, risti sa aduci nesiguranta de care suferi, intr-o relatie, iar asta nu are cum sa va faca bine.

Toti avem anumite motive pentru care nu ne simtim siguri pe noi, dar solutia este sa inveti sa te iubesti pe tine intai si apoi sa te astepti ca altii sa o faca.

 

2. Niciodata sa nu minti in legatura cu cine esti si cum arati.

Internetul e incredibil. M-am indragostit de el imediat ce am tastat pentru prima data “www” in anii 90. Dar odata cu lucrurile bune, Internetul aduce si  dezamagiri. Orice persoana care doreste sa isi dea intalniri online trebuie sa tina cont in primul rand de urmatoarea regula: niciodata sa nu minti despre aspectul tau! Daca vrei sinceritate, fi onesta si deschisa de la bun inceput in legatura cu cine esti pentru ca aceasta e singura fundatie solida pentru orice relatie-sinceritatea. Daca il minti in legatura cu aspectul tau fizic, cum crezi ca va reactiona atunci cand va veti intalni fata in fata? Te vei simti agitata si probabil chiar respinsa, dar nu neaparat pentru modul in care arati cat pentru faptul ca ai mintit.

Intr-adevar nu e usor sa fii atat de sincera, dar daca iti expui adevarata personalitate si vei fi tu insati cand comunici cu altii, ei vor raspunde la ceea ce esti tu cu adevarat, iar asta iti va creste increderea de sine.

Nu are niciun sens sa il minti in legatura cu aspectul tau fizic, deoarece la un moment dat tot va veti vedea fata in fata si atunci nu vei mai putea ascunde adevarul. Fii increzatoare, arata-i adevarata ta fata si uimeste-l cu personalitatea ta grozava.

Daca vrei sa afli alte reguli importante pentru un succes garantat femeilor plinute la intalniri, citeste partea a doua a acestui articol.

Adauga un comentariu la "5 reguli pentru femeile plinute la intalniri_Partea 1"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating