3 locuri pentru flirt

3 locuri pentru flirt

2013-09-13

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Unul dintre cele mai inspaimantatoare lucruri pentru barbati e sa abordeze femei. Poate ca tu nu realizezi, insa barbatii sunt ingroziti la gandul ca ar putea fi respinsi nu doar in viata reala ci si in mediul online. Nu are relevanta daca v-ati intalnit in oras sau online, trebuie sa stii cum sa flirtezi cu el pentru a-i transmite ca e in regula daca te abordeaza sau daca te invita in oras.

1. Flirt la bar

Barul este cel mai comun loc pentru a flirta. Nu uita insa, trebuie sa stii cum sa-i transmiti semnalul potrivit. Nu trebuie sa stai si sa vorbesti doar cu prietenele tale fara sa te uiti in jur si sa astepti ca Fat-Frumos sa apara din moment in moment. Barbatii cauta asemenea semnale de dinainte sa te abordeze: se uita in ochii tai, observa daca te uiti la el si apoi te intorci, daca te joci cu parul, sau daca te surprinde vorbind despre el. Acestea sunt doar cateva idei. Fii creativa!

2. Flirt la evenimente

Poate fi putin mai dificil sa flirtezi la evenimente decat la bar, oamenii fiind acolo din diferite motive, nu neaparat cu intentia de a cunoaste pe cineva. Cu toate acestea, evenimentele pot fi locul ideal pentru a cunoaste pe cineva nou. Gandeste-te ca fiind prezenti la acelasi eveniment, cu siguranta ati avea despre ce discuta. Asigura-te ca nu are prietena si apoi arata-i ca esti interesata de el. Poti rade la glumele lui, ii poti remarca inteligenta sau te poti folosi de alte semne pentru a-i arata ca esti interesata.

3. Flirt online

Acest tip de flirt e foarte important! Trebuie sa incepi cu inceputul si anume cu profilul tau online de care trebuie sa te folosesti pentru a flirta. I-am ajutat pe multi din clientii mei sa-si scrie profilele si am fost surprinsa de ceea ce spuneau despre ei insisi, insa partea amuzanta e ca se intreaba de ce nu le scrie nimeni un mesaj. E foarte simplu. Ele nu trimit semnalele potrivite barbatilor pentru ca acestia sa poata lua initiativa. Atunci cand iti creezi profilul, mentioneaza cat de activa esti, ce asteptari ai de la un barbat, cum ti-ai dori sa cunosti un barbat, etc. Scrie o povestire despre cat de amuzant si interesant este sa fii cu o persoana ca tine. Daca poti face asta, cu siguranta ii vei trezi interesul.

Indiferent unde te afli, cel mai important lucru e sa fii amuzanta, disponibila si sa flirtezi. Poate ca o poza extraordinara cu tine nu e chiar atat de eficienta (deoarece l-ai putea intimida) ca si o atitudine deschisa si amuzanta. Un singur lucru trebuie sa-ti amintesti: barbatii nu au cele mai bune replici de a aborda o femeie si fiecare femeie prefera sa auda ce va diferit asa ca nu ii respinge doar pentru ca nu te-au abordat cum ti-ai fi dorit. El doar incearca sa te faca sa zambesti, incercand sa ascunda cat de agitat e, asa ca scuza-i neindemanarea.

Adauga un comentariu la "3 locuri pentru flirt"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating