3-cuvinte-care-vor-sabota-orice-relatie-noua.jpg

3 cuvinte care vor sabota orice relatie noua

2013-09-11

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Va sabotati abilitatea de a gasi o noua dragoste?

Aud tot timpul de la femei intrebarea ”Ce fac gresit?”. Daca as fi in cautare de prieteni as raspunde pur si simplu: “Nimic, esti o persoana iubitoare, amabila, frumoasa, desteapta si amuzanta. Ai putina rabdare si barbatul potrivit va aparea. Nu e vina ta!” Dar nu sunt in cautare de noi prieteni.

Eu sustin femeile care vor sa atraga si sa creeze o iubire extraordinara si o relatie durabila. Din experienta, femeile isi saboteaza abilitatea de a gasi o noua dragoste si fac asta fara sa realizeze.

Cele trei lucruri pe care le face o femeie pentru a-si sabota dragostea atat atunci cand se intalneste cu cineva cat si cand este la inceputul unei relatii sunt:

1. Predictiile

2. Promisunile

3. Presupunerile

Aceste trei cuvinte vor pune capat unei relatii chiar inainte sa inceapa; lasati-ma sa va explic cum:

1.Predictiile:

Femeilor le place sa faca predictii despre ce ar putea, ce ar trebui sau ce va urma, chiar de la inceput; Mie imi place sa numesc lucrul acesta “declansarea-viitorului”. Declansarea viitorului se petrece atunci cand dorinta de a avea un partener si entuziasmul asupra acelor semne de compatibilitate si atractie ne duce cu mintea la 6 luni mai tarziu, un an, 5 ani si actionam ca si cum am planui o viata noua, incitanta cu barbatul cu care am iesit doar la doua, trei intalniri. Cream nu doar o fantezie a vietii in viitor (asta incluzand uneori si copii, vacante si casa de vis) dar si impartasim aceasta fantezie cu noua iubire in speranta ca il veti face sa aiba acelasi nivel de entuziasm.

Problema este ca el este inca la a doua intalnire, incercand sa se distreze, sa flirteze, o experienta impartasita si oportunitatea sa afle mai multe despre tine…in prezent. El nu se gandeste la copii, sa cumpere o casa sau un angajament pe viata. Asa ca daca parasim prezentul pentru a prezice viitorul si un plan pentru longevitatea relatiei, nu numai ca il veti speria dar il veti si trimite in cautarea cuiva cu care sa aiba o noapte grozava.

Nu este vorba ca el ar putea sa fie sau nu barbatul care sa va indeplineasca fanteziile, dar nu te cunoaste destul de bine inca sa afle. Ramai prezenta atunci cand iesi la intalniri si in primele luni de la inceputul relatiei si concentrati-va atentia si intentia pe cunoasterea barbatului care sta in fata dumneavoastra la masa.

2. Presupunerile

Am auzit recent o femeie spunand ”Nu are niciodata timp sa ma sune, a trecut deja o luna si noi iesim doar o data pe saptamana. Sigur se vede cu altcineva.” Femeilor le place sa presupuna ca stiu ce se intampla in mintea si in viata altcuiva, chiar si in absenta faptelor si a informatiilor. Suntem chiar capabile sa ne convingem ca  ceea ce presupunem e adevarat. Si atat eu cat si voi stim ce se intampla, conform legii atractiei; lucrul pe care va concentrati il veti atrage in viata voastra.

Daca aveti obiceiul sa presupuneti de ce persoana cu care va intalniti face si spune ceea ce face si spune fara a aduna fapte si informatii, cu siguranta va veti sabota relatiile inainte sa inceapa. Poate ca se intalnea cu altcineva cand va cunoscut si acum este pe punctul sa incheie acea relatie pentru a petrece mai mult timp cu dumneavoastra, dar o face in modul lui. Doua intalniri nu inseamna o relatie, este inca la inceput.

Sau, poate are alte obligatii in viata, in afara de slujba lui cu norma intreaga, precum un joc saptamanal de tenis, o noapte cu baietii, face voluntariat sau orice alte lucruri care trebuiesc ajustate atunci cand incepeti o noua relatie.

Inainte sa presupuneti ca stiti ceva ce nu este sigur, este mai bine sa fiti curioasa, sa gasiti o modalitate de a intreba si comunica astfel incat sa aflati mai multe despre el. Exista intotdeauna motive pentru care oamenii actioneaza intr-un anumit mod si de obicei nu e ceea ce pare. Sa fiti curioase in timp ce va intalniti cu cineva si puneti bazele unei noi relatii va va permite sa va dati seama daca aceasta este cu adevarat persoana cu care sa aveti un viitor.

3. Promisiunile

Sunt putine promisiuni pe care le facem si stim cu siguranta ca nu le vom incalca niciodata. Uneori din dorinta de a pastra o persoana sau o relatie care nu se petrece exact asa cum ne-ar placea, facem tot felul de promisiuni:

“Promit ca nu o sa mai fac asta niciodata”

“Promit ca nu o sa mai spun asta pe viitor”

“Promit ca ma schimb…”

Problema este ca atunci cand facem promisiuni pe care nici unul nu putem sau nu avem intentia sa le pastram, vom ajunge la o lipsa de credibilitate si incredere. Inainte  de a rosti cuvintele “promit”, ganditi-va la ceea ce vreti sa spuneti, de ce si daca este ceva care puteti rosti cu usurinta si incredere, din motivele potrivite.

Cand iesiti la intalniri sau sunteti in cautare de iubire sau romantism, evitati cele trei P-uri si inlocuiti-le prin prezent, bucurie, pasiunea si distractia momentului pe care il petreceti.

Adauga un comentariu la "3 cuvinte care vor sabota orice relatie noua"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating