10 stagii ale iubirii in timp Partea 2

10 stagii ale iubirii in timp Partea 2

2013-09-15

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ati ajuns pana la 5, punctul peste care nu supravietuiesc multe relatii. In continuare, veti vedea celelalte 5 stagii ale iubirii care trebuie parcurse pentru a ajunge sa aveti relatia de-o viata, mult dorita.

 

6.Lipsa comunicarii in ceea ce priveste relatiile intime

Relatiile intime sunt o amintire distanta. A trecut mult timp de atunci iar munca, copiii si lipsa somnului si-au pus amprenta. Atentia care a fost directionata la inceput spre copil acum se manifesta prin diferite eschivari de la relatiile intime, lasandu-l astfel pe unul sau chiar pe ambii parteneri simtindu-se respins sau privat. Uneori, dorinta este atat de mare ca ajungem sa cautam in alta parte ceea ce nu ne este oferit acasa. Daca acest lucru continua, distanta dintre parteneri va continua sa se adanceasca. Este foarte important sa comunicam si sa ii acordam atentie partenerului in aceasta perioada.

7. Mutarea in suburbii

Familia nu mai incape in apartamentul cu doua camere. Fie ca locuiesti in oras si te muti in suburbii sau locuiai deja acolo, acest stagiu tine de consolidarea familiei si a modului de crestere a copilului, stabilirea unei sigurante financiare  si crearea de amintiri. Unul din cele mai mari pericole ale relatiei in acest stagiu este complacerea si faptul ca nu il mai puneti pe primul plan pe celalalt. Faceti-va timp impreuna sa va conectati si sa deveniti intimi in aceasta perioada de apropiere a familiei. Va va inchega legatura.

8. Schimbarile sau criza vietii mijlocii

Acestea se petrec atunci cand ai o cariera care nu te multumeste sau cand ti-ai lasat viata sa dicteze cum sa traiesti in loc sa fie invers. Ai ajuns la mijlocul vietii si e posibil sa simti ca nu mai traiesti si ca nu mai esti asa atragatoare. Deodata, mortalitatea te loveste si te panichezi, incercand sa restabilesti pasiunea, uneori chiar intr-un mod periculos sau daunator. Acest lucru este insa inevitabil. Imbunatatindu-te, lucrand atat la partile tale negative si pozitive, ramananc conectata cu partenerul si cei din jur, te ajuta sa treci mai usor peste durerea provocata de imbatranire si mortalitate.

9. Doar noi doi…partea a doua

Copii au plecat (sau ati terminat cu calatoriile) si este timpul sa fiti doar voi doi din nou. Au trecut multi ani de cand nu ati mai fost asa. De accea este esential sa alocati timp relatiei chiar si atunci cand copiii sunt inca cu voi. Daca va veti concentra doar pe copii, atunci cand veti ramane singuri va veti simti ca doi straini. Toate lucrurile pe care le-ati ignorat la partener se vor intoarce sa se razbune. Daca sunteti in aceasta situatie, niciodata nu este prea tarziu sa incepeti sa va dedicati unul celuilalt si sa faceti relatia sa functioneze.

10. Anii de vis

Daca  ati ajuns pana aici, felicitari! Nu mai exista presiune si e timpul sa va relaxati.

Relatiile sunt vulnerabile atunci cand sunteti stresati sau in conflict, si dupa cum ati observat, aceste lucruri sunt inevitabile atunci cand impartiti o viata impreuna. Singura modalitate de a supravietui si a reusi este sa va puneti relatia pe primul loc, sa nu incetati sa comunicati si sa cereti ajutorul atunci cand aveti nevoie de el. Amintiti-va ca fiecare zi in care sunteti impreuna este o alegere comuna si aceasta nu ar trebuie sa fie luata de buna.

Adauga un comentariu la "10 stagii ale iubirii in timp Partea 2"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating