Trucuri pentru o casnicie fericita_Partea 2

Trucuri pentru o casnicie fericita_Partea 2

2013-09-06

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Cand ai o relatie de foarte multa vreme, modul in care faci dragoste se va schimba. Pe masura ce va apropiati din ce in ce mai mult, pasiunea nu mai e rezultatul entuziasmului in fata necunoscutului si ineditului. In loc sa iti lasi energia sa piara, poti face in asa fel incat viata voastra intima sa se dezvolte si mai mult intarind astfel relatia voastra. Cuplurile care isi dezvolta un repertoriu sexual care include o varietate de obiceiuri, atitudini si optiuni se simt mai satisfacute si libere in a-si exprima iubirea pentru a nu se plictisi. Aceste sugestii te vor ajuta sa aduci varietate in experientele voastre.

Partide scurte si pasionale- Cand nu aveti timp sa va desfasurati in mod corespunzator, o partida scurta si pasionala poate aduce un plus de adrenalina relatiei voastre mai ales daca faceti asta intr-un loc mai deosebit. Iesiti din dormitor si explorati alte scenarii pe care pana acum nu ati avut curajul sa le puneti in practica.

Sex pe furis- Atunci cand te feresti de altii pentru a te bucura de partener, vei simti ca relatia voastra devine mai incitanta si sunteti complici in acest joc. Puteti incerca sa faceti sex cu usile inchise atunci cand copiii se uita la televizor sau in camera in care ati copilarit atunci cand va vizitati parintii.

Sex romantic-Sunt sigura ca asta nu e o noutate pentru voi, insa puteti face tot soiul de variatii pe tema aceasta. Aprindeti lumanari, luati cina int-un mediu intim, inchiriati o camera de hotel si pregatiti-va corespunzator pentru o intalnire speciala cum ar fi Ziua Indragostitilor, aniversarea voastra sau oricand relatia voastra are nevoie de un suflu nou.

Sex ca la inceput- Recreati o scena de sex de la inceputul relatiei voastre cand nu mai puteati astepta sa faceti dragoste. Soptiti-va cu pasiune ceea ce va spuneati pe vremuri si copiati fidel o noapte de amor de la debutul relatiei.

Sex de impacare- Dupa o cearta serioasa, nicio impacare nu poate fi mai dulce decat o partida de sex pasional. E cea mai buna modalitate de a uita de ce v-ati certat in primul rand si va va apropia si mai mult.

Sex de incurajare- Atunci cand unul din voi e trist sau stresat, celalalt ar trebui sa-i ofere sprijin emotional si de ce nu tandrete care poate duce la o partida romantica de amor.

Sex de relaxare- Puteti sa va bucurati de un weekend impreuna incepand ziua cu o partida de sex si apoi luand micul dejun la pat.

Sex de reasigurare- O astfel de partida se manifesta prin afectiune si intimitate pentru a-ti reasigura partenerul nesigur de dragostea ta, sau doar pentru a-i demonstra din nou cat de mult il iubesti. Astfel de partida e de obicei insotita de delcaratii de dragoste si manifestari tandre de iubire.

Fantezii- Transpuneti-va in realitate toate fanteziile pe care le aveti si pe care nu le-ati incercat. Costumati-va, jucati roluri si inchipuiti-va tot felul de scenarii originale si inedite.

Adauga un comentariu la "Trucuri pentru o casnicie fericita_Partea 2"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating