Trei indicii ca vrea sa te revada

Trei indicii ca vrea sa te revada

2013-08-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ieri am vorbit despre ‘cum sa nu inchei o intalnire’. Azi in schimb vreau sa vorbesc despre cum sa iti dai seama daca un tip o sa te mai caute sau nu, dupa prima intalnire. Dupa cum probabil stii deja, “Ne mai auzim!” nu este o fraza ce ajunge intotdeauna transpusa in realitate.

Din experienta mea pot spune ca daca un tip cocheteaza cu ideea de te mai avea prin preajma, o sa iti ceara sa va mai vedeti chiar de la finalul primei intalniri, asta daca nu esti de-a dreptul intimidanta. Daca isi face acest curaj si are acesta dorinta iar tu ii raspunzi afirmativ cu un entuziasm sesizabil retinut, e foarte posibil sa actioneze in urmatoarele feluri:

Va elabora planuri de viitor (in care esti si tu implicata) folosind termini concreti:

Probabil va mentiona o anumita activitate pe care o puteti savarsi impreuna. Ceva de genul “Ai fi interesata sa vezi noul film de la Almodovar?” sau “Vrei sa incercam restaurantul acela cu specific italian, recent deschis?”. De asemenea, e posibil sa iti vorbeasca despre programul lui, cum ar fi “Saptamana asta o sa imi fie extrem de agitata si ocupata, dar e posibil oare sa ne vedem Sambata?”. Ideea e ca atata timp cat se oboseste sa vorbesca despre lucruri concrete in ceea ce privesc viitoarele intalniri cu tine, totul merge in directia potrivita.

S-ar putea sa te sarute…

Din nou, din proprie experienta, acesta este un semn bun doar daca propune inca o intalnire. Cel mai probabil isi va dori sa te sarute inainte de a iti cere inca o intalnire, pentru a-ti demonstra prin gesturi ce anume isi doreste, dar e posibil sa o faca si dupa ce isi manifesta interesul de a te revedea.

Pe de alta parte, daca te saruta si iti serveste o fraza evaziva de genul “Ne mai vedem, papusa!”, s-ar putea sa fie genul de tip care face un mic calcul care ii spune ca daca tot a platit pentru cina, ar putea macar sa primeasca un sarut. E indicat sa nu te lasi ametita de atitudinea asta, sa nu speri ca totusi o sa te mai caute. Barbatii sunt de diferite nuante si e relativ greu sa gasesti nuanta potrivita din prima.

Spre exemplu, iarna trecuta am fost la intalnire cu un tip foarte simpatic, o versiune modesta al lui Orlando Bloom. Dupa primele 30 de minute tipul acesta foarte simpatic s-a apropiat periculos de mine si mi-a soptit ca sunt atat de draguta incat ii este imposibil sa se abtina din a ma saruta. Total lipsita de senzualitate, l-am avertizat ca sunt extrem de racita, dar nu a dat niciun indiciu ca l-ar deranja asta in vreun fel. M-a amuzat acest accept intim si am dat curs dorintei lui gandindu-ma “De ce nu?!”. Am continuat toata noaptea sa ne tachinam si sa ne amuzam destul de infantil as spune. M-am distrat bine cu Orlando Bloom, asta e clar, asa cam cum o faceam in liceu…

Ei bine, nu credeam ca el este tipul care va primi prin posta inima mea la pachet. De ce? In primul rand ii placeau musical-urile (pe care eu nu prea le gust), iar in al doilea rand parea suficient de neserios incat sa nu fie o alegere de viitor. Cu toate astea, am avut parte de o intalnire frumoasa si amuzanta care s-a terminat cu mentiunea ca pleaca intr-o calatorie de afaceri pentru 8 zile si ca… dar asta ramane sa afli imediat ce iti spun cel de-al treilea indiciu de bun augur.

Te va cauta la scurt timp dupa prima intalnire

Cred ca acesta este cel mai bun indicator ca un barbat are intentii solide, cu toate ca nu te-a sarutat sau nu ti-a propus o alta intalnire la finalul primei intalniri. De ce? Pentru ca acest gest de cautare sau contactare dupa prima intalnire este un fruct rezultat din premeditatie, o actiune complet voluntara si studiata bine, poate chiar dorita intens si amanata in limita suportabilului pentru a nu te speria pe tine, caprioara fragila. Daca este cu adevarat interesat si inarmat cu ceva curaj, de obicei nu lasa sa treaca 48 de ore inainte sa ia legatura cu tine. Daca lasa sa treaca mai mult timp, intentiile sale devin putin neclare si mai greu de ghicit. E posibil sa fie interesat de tine insa are un program extrem de incarcat (o optiune posibila mai ales daca a dat ceva indicii in acest sens). De asemenea, e posibil sa nu fie sigur de sentimentele sale fata de tine si vrea sa isi mai analizeze viata putin inainte de a se avanta sa te cunoasca mai bine. Sunt o mie de variante, insa in cazul meu, situatiile de acest gen ascundeau un tip timid si neincrezator in puterile sale, care considera chiar o povara o intalnire cu mine deoarece era de parere ca e nevoie sa depuna eforturi colosale pentru a ma impresiona. Da, unii barbati chiar simt asta si aleg sa renunte dupa prima intalnire, cand isi dau seama ca nu esti o femeie comuna.

Legat de fratiorul mai mic al lui Bloom, pe scurt, a fost acolo ceva intentie ciudata de a ma scoate la inca o intalnire, asa, pe nepusa-masa, la un concert ce urma sa se tina in noaptea urmatoare invitatiei sale. L-am refuzat politicos pentru ca deja aveam alte planuri, dar i-am propus sa iesim intr-o alta zi si a cazut de acord, precizand ca o sa vorbim sa stabilim, doar ca el urmeaza sa plece in vacanta pentru 2 saptamani. Nu am mai primit niciun semn de la el. Uneori se mai intampla si asa…

Trebuie sa iei in considerare ca aceste 3 indicii referitoare la faptul ca isi doreste sa te revada la o a doua intalnire sunt bazate pe propria experienta si nu sunt reguli validate de Oficiul Suprem Al Legaturilor Amoroase.

Toate cele bune si la cat mai multe indicii! 

Adauga un comentariu la "Trei indicii ca vrea sa te revada"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating