Top 10 locuri nepotrivite pentru prima intalnire

Top 10 locuri nepotrivite pentru prima intalnire

2013-06-20

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Informatia ce urmeaza este buna de stiut atat pentru femei cat si pentru barbati, atunci cand isi doresc sa se intalneasca pentru prima data cu cineva. Hai sa presupunem ca ai peste 18 ani, deci esti major si poti conduce o masina. Trebuie sa te asiguri ca partenerul tau la intalnire se simte extraordinar si ca o sa te tina minte pentru o intalnire grozava. Aici urmeaza lista a celor 10 locuri in care NU e bine sa iti duci pentru prima data viitorul partener.

1. Barul sau pub-ul local.

Pentru ca e “local”, este posibil sa dai peste oameni cunoscuti. Aceasta intrerupere o sa deranjeze atmosfera dintre tine si persoana cu care ai iesit la intalnire. Ar putea chiar sa distruga intalnirea in cazul in care unul din cunoscuti va intreaba despre fostul partener. In orice loc de genul acesta, este posibil de asemenea ca aceste cunostinte sa va intrerupa complet, luand loc la masa voastra.

2. Un bar de fite sau un club de noapte

Aceasta nu este o idee buna pentru ca partenera ta poate fi abordata de alti barbati. De multe ori acesti oameni nu sunt rezonabili si nu o sa iti respecte spatiul. Aici e un loc periculos in mod special pentru barbati, pentru ca nu vrei sa fi auzit spunand “Este a mea, da-te la o parte.”. La prima intalnire, cu siguranta NU este “a ta”. Pe langa asta, nivelul de zgomot ridicat face o conversatie sa fie extrem de dificila, aproape imposibila. Mai bine iesiti acolo dupa ce v-ati cunoscut si acomodat deja unul cu celalalt, dar sub nicio forma la prima intalnire.

3. Filme sau piese de teatru

Filmele sau piesele de teatru sunt reteta perfecta pentru o prima intalnire esuata. Natura in sine a filmului sau a piesei de teatru nu permite conversatia cu partenerul. Singura optiune, daca chiar doresti sa mergeti la un film/teatru este sa luati cina inainte si sa mergeti la un cocktail dupa, dar si atunci trebuie sa fii foarte atent la ce film/piesa alegi.

4. Concerte

Am reusit sa facem rost de bilete in ultimul moment, la un concert mult asteptat. Acum te gandesti ca este momentul perfect ca sa iesi cu fata sau baiatul visurilor tale. Daca inainte nu voia sa iasa cu tine, acum o sa o faca si este cel mai probabil datorita biletelor nu prezentei tale. Te oferi singur/a sa fii folosit de el/ea pe termen lung. Daca alegi sa mergeti la un concert ca si varianta de prima intalnire, te expui singur la o multime de riscuri si dezastre. De la oameni care o lovesc din greseala in timp ce danseaza, pana la faptul ca s-ar putea sa descoperi ca e o fanatica. In concluzie, e foarte posibil ca sa tina minte concertul si sa uite complet de tine.

5. Evenimente sportive

Daca echipa ta favorita pierde, atmosfera emanata de tine la intalnire o sa fie greoaie si intunecata. Plus, nu o sa ajungeti sa va cunoasteti uitandu-va cum se razboiesc doua echipe. Oricum, la final o sa ajungeti sa vorbiti despre jucatori, nu despre voi. Nu cred ca e nevoie sa iti explic de ce un raliu de masini nu e o idee buna pentru o prima intalnire.

6. Un eveniment in familie

Sub nicio forma nu ar trebui sa iesiti impreuna pentru prima data la o reuniune de familie, la nunta surorii tale sau la aniversarea nepotelului tau. Aceste evenimente nu doar ca sunt plictisitoare si ciudate pentru un necunoscut, dar persoana care vine cu tine o sa fie intrebata la nesfarsit de cat timp va cunoasteti.

7. Pe plaja

Amandoi se poate sa fiti foarte constienti de cum aratati, cum sunteti si se merita sa mergeti la plaja, dar sub nicio forma la prima intalnire.

8. In mall

Nici macar nu e un loc anume, cat mai degraba un spatiu pentru oameni care nu stiu exact ce altceva sa faca. De fiecare data cand ajungeti in fata unui magazin esti pus in fata tentatiei de a cumpara ceva pentru partenera ta, mai ales daca tu esti cel care a sugerat sa mergeti la mall.

9. Locatii private

Acasa la tine sau in orice alt loc in care partenera sau partenerul sigur nu o sa se simta comfortabil.

10. Casino sau cursa de cai

Cu toate ca probabil amandoi apreciati pariurile, nu este un loc potrivit pentru prima intalnire. Daca unul din voi castiga si celalalt pierde se poate genera un sentiment foarte ciudat. De asemenea, atentia voastra o sa fie concentrata pe altceva si nu pe partener.

Sfaturi pentru prima intalnire de luat in considerare

Planuiti ceva ce amandoi apeciati, nu incerca sa iti expui superioritatea sau cunostintele pe anumite domenii. Prima intalnire presupune un moment in care amandoi va simtiti bine si ajungeti a va cunoaste putin. Acorda-i partenerei o alternativa, in acest fel poti descoperi ce anume prefera si le permite sa aleaga ceea ce le-ar face mai multa placere.

Intalnirile reusite sunt de obicei acelea care se concentreaza pe o atmosfera distractiva, jucausa si pe cunoasterea reciproca. Intalnirile esuate sunt acelea in care atentia este concentrata pe ceva din exteriorul vostru iar distractia este asigurata de ceva independent de voi (exemplu: echipa ta castiga meciul). Locuri care nu permit o conversatie, nu sunt locuri potrivite pentru o prima intalnire.

Asigura mereu o iesire rapida dintr-o intalnire ce merge prost. Daca intalnirea nu decurge cum sperai, asigura-te ca ai un plan de rezerva. O intalnire buna nu are oameni ametiti de alcool sau copii care urla pe fundal. 

Adauga un comentariu la "Top 10 locuri nepotrivite pentru prima intalnire"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating