telefoanele mobile la intalniri  Ofera si asteapta-te la atentie necontenita

Telefoanele mobile la intalniri Ofera si asteapta-te la atentie necontenita

2013-07-30

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Destul de multe articole au fost scrise despre bunele maniere legate de a raspunde la telefon la o intalnire. In genere este considerat ca fiind nepoliticos si nechibzuit fata de persoana cu care ai iesit. Cu toate acestea, cred ca doar verificarea telefonului in mod obsesiv, fie ca este vorba de timp, pentru mesajele primite sau emailuri poate fi la fel de nepoliticoasa ca raspunsul la telefon sau chiar mai nepotrivita deoarece face ca persoana cu care ai iesit sa devina mai putin importanta decat apelul in sine.

Cand iesi la una din primele intalniri cu cineva de care iti place si cu care ti-ar place sa fii implicat intr-o relatie, sau chiar cand te intalnesti cu un prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult timp si nu este foarte probabil sa va mai intalniti curand, este corect sa va oferiti unul celuilalt atentie necontenita in acele cateva ore care le petreceti impreuna. Sa porti o conversatie cu alta persoana pe care nu o vezi foarte des si cu care te intereseaza sa mentii un soi de conexiune, si sa iti iei ochii de la el/ea ca sa te uiti pe telefon dupa mesaje sau emailuri, cum face foarte multa lume de altfel, transmite chiar si celui mai putin perceptiv si mai atent om ca nu este deloc important pentru tine si ca mintea ta este in alta parte in timp ce vorbeste cu tine, si ca probabil te gandesti la emailul, mesajul sau un apel pe care il astepti, sau esti doar preocupat de timp si nu acorzi atentie companiei tale.

Fie ca e intentionat sau din obisnuinta, tot va face ca cealalta persoana sa se simta la fel, nesemnificativa. Vorbind de obiceiuri, stiam pe cineva care se uita la telefon de fiecare data cand era o pauza in conversatie. Momentul in care mi-am alocat cateva secunde sa ma gandesc la ce urma sa spun, isi scotea imediat telefonul, defila printre mesaje si incerca sa scrie ceva.

Doar daca nu vrei ca cealalta persoana sa se simta ca si cum este luata de buna si ca prezenta ei inseamna foarte putin pentru tine, ar trebui sa eviti sa te uiti la telefon, doar daca nu astepti un telefon urgent in timpul intalnirii. Cea mai buna solutie este sa iti inchizi telefonul si sa il pui deoparte, ca sa te asiguri ca uitatul la el nu este nici o problema. Si daca trebuie neaparat sa raspunzi, sa dai un telefon, sau sa trimiti un mesaj/ email, te scuzi si ai grija de afaceri deoparte.

Cred de asemenea ca o persoana care isi pune deoparte telefonul, il inchide pentru acea seara si isi concentreaza atentia pe cealalta persoana, arata un grad mare de putere, incredere si control asupra propriei vieti. Nu permite nimic si nimanui sa intervina in timpul sau personal. Este seful/a programului sau din afara muncii si a comunicarii cu alte persoane. Se respecta pe sine si pe persoana cu care a iesit, pentru a-i oferi atentia necesara si pentru a o face sa se simta ascultata si apreciata.

Ca femeie te poti distinge foarte usor prin a nu face ceea ce multe alte femei fac cand ies la o intalnire cu un barbat, sa isi tina telefonul in mana si jucandu-se constant cu el sau uitandu-se la el. Cand te concentrezi pe tipul cu care ai iesit, dai dovada de o maturitate, clasa si aptitudini foarte bune de organizare a timpului fata de acele fete care nu pot trai cateva ore fara sa fie conectate cu prietenii lor.

Sa recunoastem, marea majoritate a telefoanelor pe care trebuie sa le dam si a mesajelor/emailurilor la care trebuie sa raspundem nu implica securitatea nationala si pot astepta cateva ore, asa ca nu lasa telefonul sa te faca atat pe tine cat si compania ta sa simtiti ca si cum timpul petrecut impreuna nu este important.

Adauga un comentariu la "Telefoanele mobile la intalniri Ofera si asteapta-te la atentie necontenita"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating