Subiecte despre care nu vorbesti la prima intalnire

Subiecte despre care nu vorbesti la prima intalnire

2013-06-20

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Oamenii se ingrijoreaza de obicei despre ce anume ar trebui sa vorbeasca la prima intalnire, dar este important sa te intrebi mai degraba ce anume nu ar trebui sa vorbesti. Pentru cei care se pregatesc sa mearga la o intalnire, mai jos urmeaza 10 sugestii in legatura cu ce subiecte nu ar trebui sa atingi in conversatia cu partenera de intalnire.

Nu vorbi despre venitul tau lunar

Cand vorbesti despre ce venit ai lunar, nu numai ca dai senzatia de lauda de sine dar si risti sa castigi o partenera sau un partener care continua sa se intalneasca cu tine pentru bani. Daca dai senzatia ca tot ceea ce te intereseaza este cum sa castigi mai multi bani, ai mari sanse sa indepartezi un potential partener care isi doreste lucruri mai profunde decat aspectele materiale.

Daca ai slujba foarte bine platita este chiar recomandat sa nu spui exact ce functie ocupi. Spre exemplu, daca detii un magazin, mai bine spui ca lucrezi in vanzari.

Nu vorbi despre fosta relatie

Nimeni nu vrea sa auda o poveste lunga despre cum nu a mers ultima relatie. Ai putea da impresia ca inca ti-e dor de persoana aceea, ca inca o iubesti sau ca esti inca plin de resentimente. In schimb, daca esti intrebat despre ultima relatie, poti sa dai un raspuns scurt si fara detalii.

Discutia despre relatiile trecute nu este un start bun pentru o noua relatie. Pana la urma, pur si simplu nu e bine sa vorbesti despre trecutul amoros, mai ales la prima intalnire.

Evita sa vorbesti despre copii

Daca vine vorba, este in regula sa vorbesti despre copii, daca ai, dar nu intra in detalii pentru ca la un moment dat devine plictisitor. In plus, nimic nu sperie mai mult decat intrarea intr-o relatie cu un partener care are copii, lucru ce s-ar putea sa complice lucrurile pe viitor. Este mai bine sa ajungi sa cunosti mai bine persoana, dar chiar si atunci nu e o idee buna sa vorbesti prea mult despre cat de adorabili sunt copii tai sau ce lucruri minunate au invatat recent sa faca.

Abtine-te cand vine vorba despre experienta ta sexuala

Discutia despre viata si experienta ta sexuala, la prima intalnire este nerecomandata. Daca te intalnesti cu o persoana pe care ai cunoscut-o recent, este aproape interzis sa vorbesti despre ciudateniile sau interesele tale din domeniul erotic. De asemenea, nu este bine sa vorbesti despre performantele personale in acest domeniu.

Barbatii nu vor sa fie seriosi cu femei care declara deschis ca au fost foarte active sexual, asa ca vor fi interesati de ele doar pentru maxim o singura seara.

Femeile nu vor sa ramana cu impresia ca barbatul cu care au iesit la intalnire este atat de superficial.

 

Evita sa vorbesti doar despre tine

Bineinteles ca vrei sa vorbesti putin despre tine, dar daca incepi si nu mai termini cu discursul despre cat de grozav/a esti, risti catalogarea de egocentrist/a si nimeni nu isi doreste sa se implice cu cineva care este atat de narcisist. Este important sa balansezi conversatia, sa vorbesti putin despre tine si apoi despre cealalta persoana. Tine minte ca atunci cand perechea ta vorbeste despre ea, rolul tau este sa asculti si nu cauta momentul in care sa intorci conversatia iar catre tine.

Alte subiecte pe care ai vrea sa le eviti la prima intalnire

Nu spune ca ti-ai planuit casatoria de cand erai copil.

Nu spune cat de mult iti urasti slujba sau cat de jalnica e viata ta.

Nu spune ce partida buna esti.

Nu spune “O sa te sun.” daca nu ai intentia sa faci asta.

Adauga un comentariu la "Subiecte despre care nu vorbesti la prima intalnire"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating