Sarutul la prima intalnire Reguli si limite

Sarutul la prima intalnire: Reguli si limite

2013-07-03

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Nimic nu aprinde scanteia unei relatii decat acel prim magic sarut.Totusi, este greu pentru o femeie sa isi dea seama daca este prea devreme. Este ok sa va sarutati la prima intalnire? Este ok pentru o fata sa faca prima miscare? Ce ar trebui sa faca? Ce va crede barbatul?

Calmati-va. Daca nu sunteti in liceu, sarutul la prima intalnire este perfect acceptabil, desi nu neaparat necesar. Pastrati doar cateva repere in minte.

1.Prima intalnire

Daca v-ati cunoscut online, este o intalnire pe nevazute, sau este prima voastra intalnire adevarata dupa acea sansa cand i-ati dat numarul, nu va grabiti. Este important sa se creeze o legatura personala inainte sa treceti la urmatorul nivel. Aveti un pic de rabdare sa ajungeti sa va cunoasteti si sa va placeti. Daca nu sunteti pregatita sa ii dati acel mesaj de acceptare care vine o data cu un sarut, imbratiseaza-l direct la sfarsitul intalnirii.

Daca vreti sa ii aratati ca sunteti interesata dar vreti sa pastrati acel prim sarut scurt si dulce, este cel mai important sa faceti dumneavoastra prima miscare si sa ii dati un mic sarut pe buze. Daca dumneavoastra initiati sarutul, asta va va face cea care saruta si pe el cel care este sarutat, ceea ce inseamna ca dumneavoastra veti decide ce fel de sarut va fi. De asemenea, va impiedica acel moment de la sfarsitul serii sa fie ciudat din cauza faptului ca probabil nici el nu stie ce sa faca.

Un pupic rapid este ok, sau poate 2-3 secunde, depinzand de impresia pe care vreti sa o lasati. Aveti suficient timp sa il incitati. Daca il sarutati mai lung, v-ar putea prinde in stransoare si sa nu puteti scapa decat daca stricati dispozitia.

2.Il cunosti deja de ceva timp

Daca este prima dumneavoastra intalnire cu un tip pe care il cunoasteti sau cu care ati flirtat deja de ceva timp, tensiunea sexuala este deja pe punctul sa explodeze. Luati-va dupa instinct si nivelul dumneavoastra de comfort.

Daca este timid sau pur si simplu nu stie daca este ok sa faca vreo miscare, dati-i semnale. Stati aproape, atingeti-l cand vorbiti cu el, luati-l de mana astfel incat sa va poata simti pielea dumneavoastra extraordinara  si aduceti-va fata aproape de el atunci cand vorbiti. Daca nu isi da seama , dar sunteti sigura ca va place, faceti dumneavoastra o miscare.

Exista un motiv pentru care este denumita “prima baza”

Un sarut este o conexiune puternica. Este incitant si captivant.Creste romantismul si poate schimba cursul unei noi relatii. Pentru un barbat, un sarut e ca si o promisiune care deschide o portita spre o relatie fizica.

Acesta poate fi un lucru frumos, daca aveti maturitatea, intelepciunea si auto-controlul  de a oferi placerea fizica in doze mici. Este grozav sa ii oferiti unui barbat sa guste din dulceata dumneavoastra , il va inspira si il va face nerabdator sa se intoarca pentru mai mult din charmul dumneavoastra magnetic. Dar aveti grija. Acesta poate fi momentul in care actiunile dumneavoastra determina  daca aceasta relatie va deveni o aventura fizica ce va arde puternic pana cand se va consuma, niciodata devenind mai puternica sau daca iubirea va incepe sa isi faca loc incet si va fi cimentata de relatia fizica care va urma dar nu va conduce legatura emotionala.

Putini barbati vor opri trenul spre paradis, asa ca depinde de dumneavoastra sa ii potoliti. Natura l-a facut in acest mod. Este treaba dumneavoastra sa decideti daca si cand este ok. Dar nu este ok in prima seara. El nu are nici un buton instinctual de oprire, asa ca daca se lasa purtat de saruturile tale, ar putea sa treaca direct la a doua baza si chiar mai incolo. Starniti-l, chinuiti-l si hipnotizati-l cu sarutul dumneavoastra dar nu va lasati purtata de pasiunea momentului.

Barbatii maturi vor sti sistemul si va vor respecta retinerea. Dar tineretea, cocktailurile sau prea multa pasiune neretinuta poate duce lucrurile mult prea departe. Ganditi-va la sfarsitul intalnirii si la modul in care vrei sa se termine in avans, depinzand de cat de bine merge intalnirea. Apoi, respectati-va planul. Capul dumneavoastra stie ce este mai bine. In caldura momentului, inima si corpul vor doar implinire.

Adauga un comentariu la "Sarutul la prima intalnire: Reguli si limite"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating