Prezenta online intensifica gelozia

Prezenta online intensifica gelozia

2013-06-20

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ai intalnit un tip grozav cu ajutorul intalnirilor online, exista chimie, scantei si ati stabilit o intalnire fata in fata. Ar trebui sa il cautati pe Google inainte de intalnire? E nevoie de un pic de cercetare pe web pentru a te asigura ca acest tip este asa cum spune? Raspunsul este nu. Activitatea unui barbat pe internet nu va face altceva decat sa va sporeasca gelozia si va va oferi informatii pe care poate el nu este pregatit sa le impartaseasca cu tine.

Exista multe mijloace prin care poti gasi informatii despre cineva: Facebook, Google, Linkedln, Twitter, informatii despre bunurile detinute pot fi gasite intr-o cautare a inregistrarilor publice si arhivele de stiri. Unele femei incearca si isi justifica cautarile online prin a spune ca vor sa se asigure ca tipul este real. In loc sa urmaresti virtual persoana, fii precauta. Intalniti-va intr-un loc public, nu ii spune unde locuiesti sau lucrezi si anunta un prieten unde si cu cine mergi.

Femeile care petrec mai mult timp investigand un tip pe internet decat sa incerce sa il cunoasca in realitate, nu vor avea decat intalniri dezastruoase. Unul din cele mai placute lucruri atunci cand abia incepi sa te intalnesti cu cineva este sa afli cat mai multe despre el. Este ca si cum ai deschide multe cadouri micute in dimineata de Craciun. Daca gasesti inainte informatiile pe Internet, atunci nu vei mai simti acea bucurie cand el iti depaseste asteptarile.

Cat in ceea ce priveste relatiile deja stabilite, femeile care isi verifica iubitii prin mijloacele social media precum Facebook nu vor gasi decat probleme. Bineinteles, este normal sa te uiti peste pozele noi si dragute pe care el le-a postat cu nepotul sau si sa comentezi ca este adorabil, dar nu este ok sa ii verifici profilul din 20 in 20 de minute pentru a te asigura ca fosta prietena nu posteaza pe peretele lui. Asta nu va face decat sa te innebuneasca si pe el sa il sperie.

Internetul a creat noi probleme si noi solutii cand vine vorba de intalniri. Intalnirile online au adus impreuna parteneri pe viata care poate altfel nu s-ar fi intalnit. Pe de alta parte, internetul a creat noi portaluri prin care barbatii si femeile pot aduna informatii unii despre ceilalti. Doamnelor, aveti grija cum pasiti in apele tulburi ale Internetului. Nu inlocuiti cunoasterea personala cu orele petrecute in fata calculatorului. Cunoasteti-va partenerul in modul clasic - personal si sincer.

Adauga un comentariu la "Prezenta online intensifica gelozia"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating