Nu va indepartati partenerul

Nu va indepartati partenerul

2013-08-23

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Din nefericire, alienarea in cuplu este foarte comuna si daca cei doi parteneri nu fac tot posibilul pentru a-si apara intimitatea emotionala, aceasta poate disparea. Egoismul fiecaruia in parte, refularea in fata partenerului care nu are nicio vina, certurile din nimicuri si frustrarile persoanale sunt doar cateva dintre neajunsurile care pot compromite o casnicie.

Acestea sunt cateva schimbari de comportament si atitudine care pot va ajuta sa va apropiati din nou si sa ramaneti impreuna:

1. Empatia

Atunci cand nu stiti sa empatizati, dati de asemenea dovada de egoism si nu sunteti cea mai potrivita persoana pentru o relatie de lunga durata. Intr-adevar, toti suntem egoisti intr-o masura sau alta insa pentru ca acesta sa nu distruga relatia, trebuie sa empatizam cu partenerul si sa intelegem ca nu intotdeauna propriile nevoi sunt cele prioritare. Daca esti o persoana altruista, si celalalt va fi la fel deoarece va aprecia daruirea partenerului si va fi loial.

2. Nu va certati din nimicuri

Intr-o relatie de lunga durata sau chiar si intr-o casnicie, cuplurile tind sa se certe din nimicuri care desi nu ar avea de ce sa devina motive de cearta, o fac si afecteaza relatia. Acestea devin motive deoarece sunt de fapt manifestari ale unor frustrari si nemultumiri mai mari nerostite. De aceea, in loc sa lasati nimicurile sa devina un motiv de cearta, ar trebui sa discutati despre adevaratele frustrari.

3. Perfectiunea nu exista

Multi indragostiti atesta la inceputul relatiilor ca isi iubesc partenerul exact asa cum este insa o data ce incep o casnicie, acest lucru se schimba. O data ce perspectiva de viitor devine reala, incercam sa modelam partenerul asa incat sa fie cat mai aproape de idealul lor. Perfectiunea nu exista. Oamenii se schimba, e adevarat insa intr-o casnicie trebuie sa evoluati impreuna in bine, nu in rau.

4.Lipsa de incredere

Lipsa de incredere destabilizeaza o casnicie si poate uneori chiar sa impinga la infidelitate. De exemplu, daca ii reprosati sotului constant ca se uita dupa femei sau ca va inseala, se poate ca la un moment dat acesta chiar sa o faca.

5. Spatiul personal

Orice om are nevoie de un loc al lui si de ceva timp doar pentru el, indiferent ca este intr-o relatie, casnicie sau singur. Niciunul dintre parteneri nu trebuie sa fie omniprezent in viata celuilalt, sufocandu-se constant. Din cand in cand este bine sa va fie dor unul de celalalt.

Adauga un comentariu la "Nu va indepartati partenerul"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating