Ma limitez daca nu particip la Intalniri Online

Ma limitez daca nu particip la Intalniri Online?

2013-06-20

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Daca nu obtii destule intalniri (sau macar intalnirile potrivite) prin metodele tale curente, incearca ceva nou.

Intalnirile Online reprezinta un trend principal in prezent. Nu mai este nimic rusinos sau dizgratios in a face acest lucru, realizand milioane de legaturi intre oameni care nu s-ar fi cunoscut altcumva prin metodele traditionale.

Site-urile de Intalniri Online legitime sunt doar o alta versiune a comunitatilor virtuale ca Facebook si MySpace. In timp ce Facebook-ul nu se ocupa foarte mult de incercarea de a-ti face prieteni sau a intalni membri pe care inca nu-i cunosti, site-urile de Intalniri Online sunt pline de persoane care cauta in mod specific sa cunoasca persoane noi cu care sa se intalneasca.

In viata reala suntem mult mai limitati in a cunoaste oameni noi. Ai de ales intre locul de munca sau scoala, prieteni ai prietenilor sau familiei si strainii din locurile pe care tu le alegi pentru a face cumparaturi si a socializa. Sa-ti gasesti un partener ideal e ca si cum ai incerca sa storci portocale sau sa tai un pepene: Alegi unul care arata bine si incerci sa-ti dai seama ce are pe dinauntru.

Daca nu te-ai familiarizat cu obisnuitul contact normal, te confrunti cu conceptul cutiei cu ciocolata a lui Forrest Gump: niciodata nu poti sa stii peste ce vei da.

Avantajul si dezavantajul Intalnirilor Online este ca exista mai multe persoane ca nicioadata pe care poti sa le cunosti la doar un click sau doua departare. Poti sa cauti persoane care sa aiba calitatile specifice care te intereseaza si poti sa vezi interiorul pepenelui in timp ce analizezi profilul acestora. Sortarea Online reprezinta un avantaj enorm in detrimentul intervievarii a sute de potentiali iubiti in persoana. Primul contact nu implica nici temerile si nici tensiunile pe care le manifestam in viata reala. Si poti lua in considerare sute de posibile intalniri si cunoaste multi mai multi oameni in fiecare zi.

Intalnirile Online nu cunosc limite, cum se intampla de obicei in viata reala. Totul se reduce in final la ceea ce te face sa te simti comfortabil. Exista numeroase bucati de ciocolata in fiecare cutie din lumea reala, dar mediul virtual iti permite sa iei o mica muscatura virtuala din fiecare inainte de a te hotari sa le pui in cosul de cumparaturi.

Cu toate acestea, pentru a descoperi adevarata savoare a unei Intalniri Online, trebuie sa folosesti Internetul ca modalitate de a aduce acea persoana in lumea reala unde o poti intalni personal. Internetul este ideal pentru selectionare, dar doar lumea reala iti permite sa-ti utilizezi toate cele cinci simturi pentru a-ti cunoaste cu adevarat partenerul de intalnire.     

Adauga un comentariu la "Ma limitez daca nu particip la Intalniri Online?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating