Intalnirile cu barbatii timizi

Intalnirile cu barbatii timizi

2013-06-19

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Sunteti o doamna. O doamna nu initiaza o relatie, nu invita barbati in oras si nici nu initiaza primul sarut. Dar ce faci daca tipul pe care ai pus ochii este timid pana in maduva oaselor si nu receptioneaza nici unul dintre semnalele tale? Poti sa iti dai seama dupa zambetul lui si privirile flatante ca te place, dar nu exista nimic care sa il determine sa faca vreo miscare.

Ar putea fi multe explicatii pentru aceasta lipsa a actiunii. Poate ca nu are prea multa experienta cu femeile si nu stie ce sa faca sau care sunt limitele unui comportament adecvat. Poate abia a trecut printr-o experienta negativa  sau a fost parasit  de fosta prietena si nu a trecut inca peste acest lucru.  Poate este paralizat de fumusetea ta aparte si ii este frica ca se va face de rusine. Aflati care este cauza si veti avea o sansa mai buna sa treceti la nivelul urmator.

Merita efortul

Exista multe motive pentru care ar trebui sa luati situatia in propriile maini daca intuitia va spune ca barbatul respectiv merita efortul. In primul rand, veti avea mult mai putina competitie pentru ca putine femei sunt dispuse sa se imbarce in aceasta calatorie. Multe femei prefera sa renunte si sa nu isi consume energia pentru un tip timid. De asemenea, ai putea sa-l educi sa fie exact barbatul pe care il cauti. Un barbat timid e ca o foaie alba pe care poti sa scrii tot ce doresti.

Si nu uitati, se spune ca aparentele inseala. Poate ca este un om sensibil care are nevoie de timp sa te inteleaga atat pe tine cat si nevoile tale. Poate fi foarte pasional si se poate exprima foarte bine fizic odata ce spargeti gheata. Poate e un artist, un poet sau un amant.

De unde sa incepi?

Pentru unii barbati, relatiile incep dintr-un punct fizic. Pentru tipul timid, incep din inima si din minte. Te place deja asa ca gaseste un mod bun de a initia o conversatie in particular. Si atunci intreaba-l si obtine niste raspunsuri.

Timiditatea lui va evidentia probabil  increderea si puterea din tine chiar daca ai tendinta sa fii sfioasa in jurul “baietilor rai” si a “supereroilor”. Fii directa, onesta si iscoditoare.

  • Are prietena?
  • A avut prietena recent?
  • De ce un tip grozav ca el este singur?
  • Ce ii place?
  • I-ar placea sa iesiti la o cafea candva?

 

Incercati sa mentineti presiunea la minim si factorul de comfort la maxim. Daca i se par suspicioase intrebarile s-ar putea sa trebuiasca sa ii spui ca il placi  si ca vrei sa descoperi mai multe despre el. Odata ce  incepi sa il faci sa vorbeasca, nu mai exista limite. Poti sa il intrebi despre experientele lui legate de dragoste si sex, dar fi pregatita sa iti adreseze aceleasi intrebari. Obtine cat de multe informatii poti.

Sa devenim intimi

Pana acum ati vorbit si ati ras impreuna de multe ori. Saruturile sale sunt ametitoare, dar abia a ajuns la baza a doua si pare ca nici nu stie ca exista si o a treia. Ce ar trebui sa faca o fata cu sange cald? Cu siguranta nu vrei sa pari prea insistenta.

Nu exista prea multe motive posibile pentru acest tip de comportament. Daca are mai mult de 15 ani si nu este copilul unui pastor, educat acasa, atunci probabil este un singur raspuns - ii este teama ca va pierde controlul atunci cand este singur cu tine. Afla la ce este sensibil.

Lasa-l sa stie ca orice s-ar intampla totul o sa fie bine. Sansele sunt ca 20 de minute mai tarziu sa fie un nou om cu puterea unui zeu grec. Uneori viata cere sa inversati rolurile un pic. O femeie poate sa conduca o corporatie sau o natiune, asa ca intra in abilitatile ei sa preia controlul si intr-o relatie. 

Adauga un comentariu la "Intalnirile cu barbatii timizi"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating