Exista scanteile cu adevarat

Exista scanteile cu adevarat?

2013-06-21

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Albert Schweitzer a spus candva “Cateodata propria noastra lumina se stinge si este reaprinsa de scanteia altei persoane. Fiecare dintre noi trebuie sa se gandeasca cu recunostinta deplina la cei ce au aprins flama din noi.”

Actorii, scriitorii si artistii vorbesc despre scanteia creativa dar cand vine vorba de intalniri sau gasirea unui partener de viata, exista asa ceva ca o scanteie care face doi oameni sa se simta conectati?

Unele persoane cred ca hormonii aprind o scanteie, pe cand altii cred ca scanteia a fost creata de Hollywood. Poate sunt o romantica fara speranta, dar cred fara indoiala ca o scanteie intre doi oameni exista si este esentiala, in mod special pentru noi femeile pentru a gasi o relatie de succes.

“Este posibil de asemenea sa fi experimentat scanteia care isi pierde stralucirea.”

Conform unor studii recente, online dating-ul, in mod special intalnirile cu ajutorul internetului mobil, apropie potentialii parteneri repede pentru a vedea daca exista scantei. Cercetarea continua si cu cat mai repede se intampla un contact de moda veche, cu atat mai bine.

“In regatul animalelor nu poti petrece 3 luni discutand despre cv-ul tau, ai nevoie sa simti scantei instante pentru a incepe procesul de imperechere.”

Sigur, asta suna un pic prea stiintific cand vorbim despre dragoste. In studiul de care am vorbit mai devreme, intalnirea fata in fata este esentiala pentru a crea o scanteie.

Pentru cei dintre noi care au experimentat o scanteie, este posibil sa o fi experimentat, pierzandu-si stralucirea, dar sunt multe modalitati prin care se poate reaprinde si poate straluci din nou cu putere.

Prima perioada intensa a iubirii poate dura intre unu si trei ani. Dupa asta, aceste sentimente slabesc in intensitate. Dar daca doi oameni sunt compatibili, sunt multe metode prin care se poate reinnoi un parteneriat aflat in paragina. Noutatea poate stimula dragostea, iar sexul poate de asemenea sa o declanseze. Faceti unele din lucrurile pe care le faceati cand ati inceput sa va intalniti.

Adauga un comentariu la "Exista scanteile cu adevarat?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating