Dobandeste prezenta de spirit in relatia ta

Dobandeste prezenta de spirit in relatia ta

2013-09-11

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Partidele de amor pasional sunt grozave. Invata cum sa le apreciezi.

 

Traim intr-o societate aflata in continua miscare. Sarcinile noastre zilnice sunt nenumarate si timpul trece rapid de la o activitate la alta, fara sa realizam ca ar trebui sa fim cu adevarat prezenti si atenti la ceea ce facem.

De cele mai multe ori, ne tratam viata sexuala cam in acelasi tipar. S-ar putea sa transformam acele momente intime in ceva ce ‘trebuie facut’ sau mai rau, in ceva ce ignoram complet, pentru ca nu pare la fel de vital. In momentul in care transformam minunata partida de amor intr-o activitate asemuita cu calcatul camasilor, este momentul in care trebuie sa te trezesti din starea de letargie si sa iti dezvolti prezenta de spirit.

Prezenta de spirit inseamna sa fii complet prezenta in timp si spatiu, cu mintea si cu corpul. Spre exemplu, daca speli vase constienta de ceea ce faci, poti observa cum se simte apa si sapunul cald pe pielea subtire a mainilor.

Cand reusim sa aducem acelasi nivel de prezenta de spirit in dormitor, intimitatea dintre parteneri devine profunda si aproape magica, oferind unei simple experiente sexuale o atmosfera speciala. Modalitatile de a dobandi prezenta de spirit in dormitor includ concentrarea atentiei pe felul in care simti pielea partenerului sau felul in care acesta te mangaie. Ai putea de asemenea sa iti concentrezi atentia asupra presiunii buzelor sale pe gura ta. Incearca sa analizezi si sa simti fiecare miscare si atingere din timpul actului, pentru a deveni mai receptiva si a te bucura de fiecare gest al partenerului.

In afara dormitorului incearca sa fii complet constienta de corpul tau cand spre exemplu, stati impreuna pe canapea si va uitati la un film. Observa cum simti corpul tau pe langa al sau.

Acorda niste timp detaliilor de acest gen pentru ca altfel risti sa ratezi experiente inedite alaturi de partenerul tau.

Adauga un comentariu la "Dobandeste prezenta de spirit in relatia ta"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating