De ce nu ar trebui sa te culci cu el de la prima intalnire

De ce nu ar trebui sa te culci cu el de la prima intalnire

2013-06-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Chiar daca chimia pe care o simti la o prima intalnire e iesita din comun, este probabil mai bine sa amani sa te culci cu cineva (indiferent de cat de magnific ar putea fi).

Desi unele relatii dureaza, chiar daca te culci cu cineva de la prima intalnire sau nu, sunt cateva motive inteligente pentru care sa nu o faci.

1.       Un test

Cand astepti sa te culci cu cineva e un soi de test ca sa vezi ce valori cauta partenerul tau.

Daca ai alt interes decat sa te culci pur si simplu cu cineva, asteapta pana cand apuci sa il cunosti putin mai bine, cu siguranta va iesi in favoarea ta.

Barbatilor chiar le place o provocare. Faptul ca urmaresc sa se culce cu o fata este direct legata cu idea lor de potential romantic.

In plus, daca partenerul dispare dupa ce v-ati culcat impreuna, probabil ca nu cautati acelasi lucru.

Asteptarea creaza anticipare, si tipii buni vor ramane prin preajma.

Retine ca nu ii datorezi lui nimic, indiferent de cati bani a cheltuit pe cina.

“Daca deveniti intimi in timp, chiar ajungeti sa va cunoasteti unul pe celalalt intr-un mod autentic.”

2.       Sentimente emotionale si fizice

Iti lasi emotiile sa ajunga senzatiile fizice din urma.

Deci esti la prima intalnire, este cea mai buna prima intanlire la care ai fost vreodata. Scantei sar peste tot si te gandesti ca poate chiar te vei duce acasa cu el. E asa de sexi!

Dar asteapta si retine asta: nici macar nu stii unde sta. Nici macar nu stii cum il cheama pe fratele lui sau cand a fost ultima oara cand a avut o prietena.

Ai putea sti daca are un coleg de apartament pentru ca ti-a zis acum 5 secunde, dar detii doar informatii scheletice despre viata lui.

Si ar trebui sa stii cu mult mai multe inainte sa sari in pat cu cineva pe care ti-ai dori sa il cunosti pe termen lung.

Sa apuci sa iti formezi o opinie despre ce a facut la facultate si despre ce crede de incalzirea globala, inainte sa apuci sa ii cunosti persoana goala. Si lasa-l pe el sa faca la fel!

Asa de des ne pierdem mintile pentru cineva bazat strict pe conexiunea fizica decat sa strangem informatii despre cine ar putea fi cu adevarat, ca sa putem lua o decizie calma si constienta.

3.       Acum poti seta viteza cu care merge relatia

Daca va culcati impreuna cu un tip de la prima intalnire, probabil ati pierdut abilitatea de a controla ritmul in care progreseaza relatia.

In eventualitatea in care o faceti, s-ar putea gandi ca este probabil ca faci asta cu toti tipi cu care mergi la prima intalnire, caz in care, progresul ar ajunge imediat la linia de sosire.

Rezultatul? S-a terminat jocul si se poate sa nu te mai sune niciodata.

Daca deveniti intimi in timp, chiar ajungeti sa va cunoasteti unul pe celalalt intr-un mod autentic.

In plus, in momentul in care atingeti cearceafurile, zilele de dorinta cu cafele si deserturi, plimbari pe plaja si vorbit pana la trei dimineata probabil se vor termina.

In schimb, vei face fapta zi si noate. Si daca chiar este el “alesul” de ce sa inchei experienta delicioasa de a va saruta ca adolescentii care de regula se termina cand faceti sex?

Cel mai important, daca el este interesat, desi cel mai sigur inca va incerca sa ajungeti in pat ( suntem animale la urma urmei), probabil va incerca sa intre si in inima ta.

Prin ce metode poti mentine o intalnire incitanta fara a face sex de la prima intalnire?

Adauga un comentariu la "De ce nu ar trebui sa te culci cu el de la prima intalnire"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating