De ce barbatii stresati prefera femeile voluptoase

De ce barbatii stresati prefera femeile voluptoase?

2013-07-10

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Te intrebi daca e necesar sa fii slaba precum un model pentru a atrage un barbat? Poate ca un barbat calm si calculat este sedus de un umeras de haine, dar daca sunteti dispusa sa atrageti un vanator agitat, secretul ar putea fi sa puneti cateva kilograme pe dumneavoastra.

Un nou studiu a demonstrat faptul ca barbatii stresati au clasificat pozele cu femei cu forme, voluptoase si chiar plinute mult mai sus decat cele cu femei subtiri. In plus, au notat ca fiind atragatoare o gama mai larga de poze cu femei cu forme voluptoase.

1.       O ratie mare talie-sold este un semn al abilitatii reproductive

Psihologii evolutionari speculeaza ca un barbat stresat involueaza pana la stadiul de vanator dintr-un mediu aspru care face un ultim efort sa supravietuiasca prin reproductie cu o femeie sanatoasa.

O ratie mare sold-talie este un semn al abilitatii reproductive. Si o cantitate mai mare de grasime corporala poate face diferenta intre supravietuirea fetusului sau a alaptarii nou-nascutului.

Psihoterapeutii ar oferi o analiza un pic mai freudiana fenomenului, facand analogie arhetipului mamei. Barbatii supusi stresului pot vedea un corp calduros, comod, plinut, ca  imaginea unei mame. Nu este nimic mai bun sa calmeze un bebelus de orice varsta decat sanul mamei.

2.       Metodele de studiu ar putea dezvalui de asemenea informatii

Cercetatorii au stresat participantii prin a le spune ca se aflau la un interviu si ca trebuiau sa inregistreze un videoclip cu atuurile si abilitatile lor.

Hmm… poate ca sperau sa fie un sef grasut sau se gandeau sa se ascunda in bratele mamei? Decizia voastra.

Concluzie: studiul a avut doar 81 de participanti asa ca este un pic ambitios sa aplicati acest mic numar la intreaga populatie masculina.

Dar, daca esti o femeie plinuta, daca te plimbi in fata unor barbati cu slujbe stresante vei putea testa acest studiu, si sa obtii o intalnire.

Adauga un comentariu la "De ce barbatii stresati prefera femeile voluptoase?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating