Cum va puteti da seama daca are stofa de partener

Cum va puteti da seama daca are stofa de partener

2013-07-02

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Inainte sa alergati prin oras tipand cat va tin plamanii “x-ulescu este iubitul meu!”, dati-va seama daca are stofa de partener. In ceea ce priveste majoritatea femeilor, iubitii sunt de fapt viitori soti. Acestea sunt patru semne care va arata ca barbatul pe care il placeti are stofa de partener(posibila iubire a vietii).

  1. 1.       Are relatii personale profunde

O metoda de a va da seama daca acest barbat are stofa de iubit este sa priviti cu atentie la oamenii cu care se inconjoara. Daca isi respecta mama, exista sanse sa va respecte si pe dumneavoastra. Daca are o relatie apropiata cu fratii sai si acestia il considera un unchi extraordinar, atunci cu siguranta va fi un tata grozav.

  1. 2.       Poate intretine o familie

Cand cautati pe cineva cu stofa de iubit, gasirea unui barbat care se poate intretine este cheia. Asta nu inseamna ca vreti pe cineva care sa va intretina in totalitate. Inseamna ca vreti ca acel barbat sa poata contribui si el la venitul gospodariei daca este sa aveti o relatie. Viata poate fi dificila: cheltuieli medicale, reduceri de personal iar a fi un partener de echipa in acest joc financiar este esential.

  1. 3.       Este matur

Un barbat care isi petrece ziua citind reviste de benzi –desenate, joaca jocuri video si mananca antreuri, nu a invatat inca cum sa fie un adult. Poate ca este in cautarea unei viitoare sotii care sa il aduca pe calea cea buna, dar vrei sa iti asumi aceasta responsabilitate? Fi atenta la detalii. Are un animal sau o planta pe care reuseste sa o tina in viata? Isi spala singur hainele? Bea si altceva in afara bere la doza?

  1. 4.       Este un tip dragut

Dalai Lama a spus candva: “ Daca vrei ca altii sa fie fericiti, aratati compasiune. Daca vreti sa fiti fericiti, aratati compasiune.”  Fiind cu adevarat un tip dragut este un element cheie in determinarea faptul ca el are stofa de iubit. Este viitorul tau iubit echilibrat si temperat? Trateaza oamenii cu respect si nu ii judeca? Isi ofera timpul si fondurile in vreun mod util?

Sa gasiti partenerul perfect necesita munca, noroc si abilitatea de a va increde in instinct. Inainte sa va aruncati cu capul inainte intr-o relatie cu un tip pe care abia l-ati cunoscut, stati un pic si analizati calitatile acestui barbat.Are stofa (de viitor sot)iubit?

Adauga un comentariu la "Cum va puteti da seama daca are stofa de partener"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating