Cum sa va gasiti sufletul pereche. Sfaturi si avertismente

Cum sa va gasiti sufletul pereche. Sfaturi si avertismente

2013-06-07

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Multi oameni cred ca exista o singura persoana care le poate imbogati viata intr-un mod in care nimeni altcineva nu poate sa o faca. Intr-o lume atat de mare si ocupata , cum ne marim sansele de a gasi aceasta persoana speciala? Si din momentul in care o cunoastem, cum stim daca este sufletul nostru pereche? Acestea sunt cateva sfaturi si avertismente care vor face acest lucru dificil, putin mai usor.

Sfaturi:

  • In timp ce va asteptati sufletul pereche, oamenii ar putea sa se intrebe de ce sunteti singura. Ar putea chiar sugera ca ceva este “in neregula” cu dumneavoastra daca sunteti “inca” singura. Pregatiti-va pentru acest fel de prejudecati. Amintiti-va ca nu trebuie sa va aparati pentru ca sunteti singura, la fel cum nu trebuie nici sa atacati validitatea anumitor relatii.
  • Ati vrut sau ati cautat vreodata ceva, dar l-ati gasit numai atunci cand nu ati mai cautat? Acelasi principiu ar putea functiona si in cazul intalnirii sufletului pereche. Acordati atat de multa atentie vietii incat sa uitati de sufletul pereche iar sansele sunt ca el sa apara singur.
  • Nu fiti prea pretentioasa. Daca continuati sa cautati persoana perfecta, e mai mult decat sigur ca nu o veti gasi. Daca va aflati intr-o camera plina de oameni cu interese similare , ar trebui sa fiti capabila sa alegeti una sau doua persoane cu care v-ar placea sa va intalniti- nu 10, nu 0. Fiti sigure ca nu veti parasi evenimentul fara a va arata interesul si a stabili o conexiune cu cateva persoane.

 

Avertismente:

  • Exista pericolul sa fiti atat de idealista incat veti arunca pe geam si precautiile de baza si “steagurile rosii”. Nu uitati ca sunt inca persoane nepotrivite care vor vrea sa profite de sperantele dumneavoastra si sa le utilizeze impotriva voastra. Daca de exemplu familia si prietenii dumneavoastra cred ca o anumita persoana nu este potrivita pentru dumneavoastra, nu ii ignorati. Ar putea sa stie ei ceva.
  • Nu fiti obsedata de gasirea sufletului pereche. Daca lasi sa se vada cat de mult iti doresti iubirea perfecta, nu o sa atrageti un potential suflet pereche.
  • Nu confundati chimia cu destinul. Atunci cand intalniti pe cineva de care sunteti foarte atrasa, toate fibrele din corpul dumneavoastra va pot spune ca acesta este sufletul dumneavoastra pereche, dar ar putea fi vorba doar despre hormoni si dorinta. Amintiti-va ca sufletul dumneavoastra pereche poate fi cineva pe care il cunoasteti deja dar la care nu v-ati gandit niciodata intr-un mod romantic.

Adauga un comentariu la "Cum sa va gasiti sufletul pereche. Sfaturi si avertismente"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating