Cum sa va gasiti sufletul pereche cu ajutorul atitudinii

Cum sa va gasiti sufletul pereche cu ajutorul atitudinii

2013-06-07

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

1. Asteptati-va la neasteptat

Daca va asteptati ca intre dumneavoastra si sufletul pereche sa fie dragoste la prima vedere, s-ar putea sa nu gasiti niciodata ceea ce cautati.  Asa ca dezvoltati-va un simt al improvizatiei si bucurati-va de neasteptat.

  • Mentineti o minte deschisa. Oamenii au o abilitate supranaturala de a va surprinda daca le permiteti. Amintiti-va acea veche zicala: “Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi”. Fiti deschisa la noi oportunitati, noi locuri si cel mai important, noi persoane.  O parte a faptului ca va indragostiti de sufletul dumneavoastra pereche consta in faptul ca puteti fi placut surprinsa. Cine stie, ati putea chiar invata cateva lucruri noi pe parcurs.

 

  • Cand cunoasteti pe cineva care poate fi sufletul dumneavoastra pereche, nu va lasati dusa de val. Este atat de usor sa va pierdeti in fantezia relatiei... Odata cu fanteziile apar si asteptarile prea mari iar acestea sunt uneori asteptari nefondate!  Reamintiti-va ca obiectul pasiunii dumneavoastra este uman, ceea ce inseamna ca nu este perfect. Persoana respectiva va gresi, iar dumneavoastra trebuie sa fiti pregatita sa acceptati si sa iertati, in loc sa fiti socata ca nu sunteti intr-o relatie cu reprezentarea perfectiunii.

 

  • Nu mai tulburati apele. Contrar la ceea ce sistemul media promoveaza, intalnirea sufletului pereche nu va garanteaza neaparat un final de genul “fericiti pana la adanci batraneti”. Lucrurile nu vor deveni neaparat mai usoare atunci cand il veti gasi pe acel cineva special. De fapt, lucrurile pot deveni chiar mai grele. In cele din urma, sufletul pereche persoana cu care puteti  “creste” spiritual si existential iar singura modalitate de a evolua impreuna este  sa depasiti provocari impreuna. Asa ca puneti-va inima si sufletul intr-o relatie si ramaneti acolo atat la bine cat si la rau chiar daca inca aveti indoieli legate de relatie. La batranete veti putea privi in trecut  si veti realiza ca v-ati petrecut viata langa sufletul dumneavoastra pereche tot timpul.

 

2. Aveti rabdare

Soarta nu are un program fix. Va puteti intalni sufletul pereche la 8 sau 80 de ani. Puteti fii nerabdatoare sa va petreceti majoritatea vietii impreuna cu sufletul vostru pereche, sa va cumparati o casa, sa va casatoriti si sa incepeti o familie- dar dar se poate ca lucrurile sa nu mearga deloc asa. Una din lectiile dulci-amarui ale vietii este aceea ca nu avem de unde sa stim ce se va intampla pana la momentul potrivit.

  • Daca exista doar o persoana pe lume care poate fi sufletul dumneavoastra pereche care credeti ca sunt sansele ca acea persoana sa  locuiasca in acelasi oras, sa arate asemeni oamenilor cu care ati crescut sau chiar sa vorbeasca aceeasi limba? Sansele pot fi foarte mici. Largiti-va orizonturile, avantajul dumneavoastra consta in faptul ca exista atat de multe locuri necunoscute si atat de multi oameni de explorat.
  • Un suflet pereche nu inseamna tot timpul un partener pe viata. Un suflet pereche va va lumina viata indiferent de varsta la care va cunoasteti asa ca nu va grabiti. Lasati lucrurile sa-si urmeze cursul firesc. Nu fiti atat de nerabdatoare sa va gasiti sufletul pereche incat sa obligati pe cineva sa se incadreze in acea categorie, cauzand astfel suferinta tuturor celor implicati. Iubirea pe care o primesti din partea sufletului tau pereche este puternica, nu necesita efort si o sa ramana mereu in inima voastra. 

Adauga un comentariu la "Cum sa va gasiti sufletul pereche cu ajutorul atitudinii"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating