Cum sa renunti la regretele legate de intalniri

Cum sa renunti la regretele legate de intalniri

2013-06-29

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Alexander Graham Bell a spus candva “atunci cand o usa se inchide, alta se deschide” dar noi foarte des uitam cu regret usile inchise astfel incat nici nu le vedem pe cele care s-au deschis.

Este greu sa renunti la un regret. Dar cum a zis Bell, daca te concentrezi pe regret in viata, atunci nu vei vedea usile deschise spre viitor, din jurul tau. Da, un regret este dificil cand vine vorba de intalniri. Porti dupa tine toate lucrurile care trebuia si nu trebuia sa le fi facut, ca o greutate.

Mai usor de zis decat de facut? Probabil. Dar nimeni nu a zis ca gasirea iubirii e un lucru usor. Aici sunt cateva exemple specifice despre cum lucrurile care trebuia si nu trebuia sa se fi intampat si ce poti face ca sa renunti la ele.

Exemplu 1:

Te-ai intalnit cu un tip inca din facultate. La a cincea aniversare, te-a cerut in casatorie. Te-ai speriat, ai spus nu si v-ati despartit. Acum e casatorit si traieste fericit impreuna cu sotia si cei doi copii ai lui. Nu ai putut sa treci peste si te intrebi mereu daca nu ai facut cea mai mare greseala din viata ta.

Sfat:

Daca asta era barbatul cu care erai menita sa iti traiesti tot restul vietii, atunci nu te-ai fi speriat cand te-a cerut. E atat de simplu. Gaseste o cale sa fii fericita pentru fostul si in schimb, fericirea te va gasi pe tine.

“Daca ne petrecem ziua gandindu-ne la ce ar fi trebuit sa fi facut sau ce nu ar fi trebuit sa fi facut, atunci ne ramane putin timp sa trecem peste.”

Exemplu 2:

Esti intr-o relatie de lunga durata cu un barbat si la un moment dat ti-a spus ca el stie ca nu vrea niciodata copii. Ai ramas cu el si acum te apropii de 35 de ani si simti ca ai pierdut sansa de a face un copil. Nu v-ati casatorit. Acum te gandesti sa il parasesti pentru un barbat care isi doreste copii.

Sfat:

Asta e o situatie dificila. In primul rand, ar trebui sa fii sincera cu tine insuti de la inceput. A avea sau nu copii de regula, strica toata afacerea unei relatii. Ai stat cu acest barbat din frica de a fi singura si acum regreti alegerea facuta. Revizuieste situatia cu el si vezi daca s-a razgandit. Daca nu, atunci trebuie sa iti asculti inima, cu sau fara copil.

Exemplu 3:

Te-ai despartit de un tip care era grozav exceptand problemele cu nervii. Era bine un minut si in urmatorul era ca si cum ar exploda un reactor pentru ca a fost deposit de o alta masina. Te-ai despartit de el dupa cateva luni. Ani mai tarziu te intalnesti cu el, sotia lui si copilul, isi cere scuze pentru problemele sale cu nervii de cand erati impreuna. Iti spune ca a primit ajutor si ca e aproape eliberat de furie. Te intrebi “Cum ar fi fost daca?”

Sfat:

Este evident de unde vine acest regret, dar nu esti ghicitoare. De unde ai fi stiut ca ar fi vrut sa ceara ajutor, sa devina o persoana normala si sa isi gaseasca fericirea? La momentul relatiei voastre, probabil aveai si tu problemele tale persoane si nu aveai destula energie sa il ajuti pe el cu ale lui. E OK.

Fie ca te uiti peste despartire sau doar peste niste decizii prost luate intr-o relatie, adevarul e ca nu avem timp de regrete. Daca ne petrecem ziua gandindu-ne la ce ar fi trebuit sa fi facut sau ce nu ar fi trebuit sa fi facut, atunci ne ramane putin timp sa trecem peste. In plus, daca am putea sa stergem parti din trecutul nostru, nu am fi persoanele care suntem azi. 

Adauga un comentariu la "Cum sa renunti la regretele legate de intalniri"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating