Cum sa pui capat certurilor cu iubitul tau

Cum sa pui capat certurilor cu iubitul tau

2013-08-23

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Majoritatea certurilor au loc atunci cand ne grabim sa tragem concluzii. Uite cum poti evita conflictele intr-o relatie.

Cum reactionezi cand iubitul tau iti spune ceva total nepotrivit sau jignitor? Presupui imediat ca a facut-o pentru a te rani sau ii acorzi prezumtia de nevinovatie? Adevarul e ca majoritatea certurilor au loc pentru ca unul dintre parteneri se grabeste sa traga concluzii referitor la intentiile perechii sale. Asadar, daca vrei sa  inveti cum poti pune capat certurilor cu iubitul tau va trebui sa te antrenezi pentru a-l vedea mereu in cea mai buna lumina a sa. Uite cum:

Pasul 1: Aminteste-ti mereu ca are in vedere propriul tau bine

Primul pas pentru a stopa certurile intr-o relatie e acela de a-ti aminti ca partenerul tau probabil nu a intentionat sa te raneasca sau sa fie insensibil, ci a comis doar o greseala si a spus sau a facut ceea ce nu trebuia. Daca te iubeste (ceea ce sunt sigura ca o face!), ar trebui sa-ti amintesti mereu ca el are in vedere propriul tau bine si nu ar incerca sa te raneasca intentionat.

Pasul 2: Nu-i mai critica pe altii

Tot ceea ce raspandim in lume isi gaseste drumul inapoi spre relatia noastra, asa ca e important sa fii responsabila in interactiunile tale cu altii. De exemplu, daca esti excesiv de critica atunci cand vine vorba de prietenii sau colegii tai, ai putea avea impresia ca si partenerul tau te critica in acelasi mod. Pentru a intrerupe acest cerc vicios ai nevoie de o schimbare de perspectiva si de a face un efort constient de a te abtine in a-i judeca pe altii. Din momentul in care vei incepe sa le acorzi altora prezumtia de nevinovatie vei fi mai putin tentata sa crezi ca partenerul tau te judeca mereu.

Pasul 3: Nu-l privi ca pe inamicul tau

Daca trebuie sa discuti cu partenerul tau despre o problema pe care o intampinati in relatia voastra, abordeaza-l presupunand ca e de partea ta si ca vrea sa lucreze la relatia voastra la fel de mult ca si tine. Va simti ca ai incredere ca va fi calm in timpul conversatiei si va raspunde pe masura asteptarilor tale. In schimb, daca il abordezi crezand ca va fi nevoie sa-l convingi ca trebuie sa faceti cum vrei tu sau daca presupui ca se va certa cu tine, va simti asta imediat si va deveni defensiv.

Ideea e ca noi ca si femei avem puterea de a pune capat certurilor din relatiile noastre numai daca il privim pe barbatul de langa noi intr-o lumina pozitiva si daca pornim cu gandul ca el e de partea noastra.

Adauga un comentariu la "Cum sa pui capat certurilor cu iubitul tau"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating