Cum sa nu cazi in capcana Cuceritorului

Cum sa nu cazi in capcana Cuceritorului

2013-08-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

In cazul in care nu ai idee cine e Cuceritorul, da-mi voie sa iti fac un scurt profil al acest personaj istoric ce ia fiinta in multi barbati si care din interiorul lor, sfasie inimile multor femei.

Cuceritorul este tipul pe care nu l-ai avut in liceu si care apare dupa 4 ani, plin de entuziasm sa te cunoasca si sa iesiti la multe minunate si romantice intalniri. Cuceritorul este acela cu care iesi in repetate randuri si mai-mai sa faceti ceva, ca mai apoi sa afli ca este casatorit, ca are prietena de cativa ani buni sau ca intre timp se intalneste cu inca 5 femei. Cuceritorul este tipul despre care te intrebi cum de te-a observant si care te face sa te simti femeia aceea care sperai tu tot timpul ca esti. Cuceritorul este Barbatul Gura De Aur (cu si fara conotatii erotice), este Barbatul Limba de Matase si Minte de Vipera. Apetisant, nu?

Hai sa vedem cum te pot ajuta sa eviti a pasi in capcana lui atat de frumos decorata si atat de dulce-chinuitoare, capcana care placut sau nu, te poate marca pe viata.

1. Intelege ca da, vrea sa ajungeti in pat

Toti barbatii isi doresc sa ajunga in pat cu femeia careia ii acorda atentie, iar daca esti o fata cu mintea dezghetata accepti asta si realizezi ca intr-o mai mica sau mai mare masura iti doresti acelasi lucru. Altfel unde e apogeul uniunii voastre? Pe langa toate conversatiile pline de substanta, gesturile respectoase si demonstrarea afectiunii intr-un mod inocent, e de dorit sa ajungeti in pat. Mai mult decat atat, e necesar pentru a avea o relatie completa si implinita. Cu toate acestea, inainte de ajunge la ideea de relatie serioasa, in care deveniti exclusivisti, este o idee buna sa gandesti ca fiecare barbat isi doreste intimitate sexuala in primul rand, iar daca este noroc si soarta, de acolo totul se poate dezvolta in ceva important. Ideea e sa nu te avanti in a crede ca fiecare tip nou e posibil sa fie alesul.

2. Nu lua foarte in serios cuvintele

Cuceritorul Gura de Aur este numit asa pentru ca stapaneste bine arta complimentarii si flatarii. O sa iti spuna exact ceea ce iti doresti sa auzi, chiar daca crede sau nu in ceea ce spune. Il costa mai putin decat nenumarate cine si intalniri. Multumeste pentru fiecare compliment, joaca-te si paseaza-i si tu mingea, dar nu pune la inima, e posibil sa fie doar un mod mai elaborat de a te zapaci de cap. Asteapta faptele concrete.

3. Analizeaza-i comportamentul

Cuceritorul este in mod evident mai nerabdator decat Tipul De Treaba in a te atrage in patul sau. Comportamentele nerabdatoare si superficiale in atingerea acestui scop includ urmatoarele:

-Comunica cu tine mai mult prin text

-Nu incearca sa afle daca ai ajuns cu bine acasa dupa ce v-ati despartit

-Te invita in oras in mod spontan (deoarece pana in acel moment si-a luat in considerare toate optiunile)

-Te invita in locuri intime, unde prea putini ochi va vad impreuna

-Face presiuni in ceea ce priveste noaptea aceea promisa la el in dormitor

4. Observa cum se comporta cu cei din jur

Cuceritorul are un mers arogant si increzator, o atitudine agresiva si tupeista. De asemenea, afiseaza un zambet satisfacut si de auto-apreciere. Se poate sa descoperi ca te atinge cu nonsalanta si incredere, uneori prea dornic sa iti cunoasca corpul in cele mai nepotrivite situatii.

Ai surpriza sa observi ca danseaza fara niciun complex oricat de lasciv se poate cu orice femeie binevoitoare. Din acest comportament poti ajunge la concluzia ca este extrovertit si ca are o placere mare sa fie in centrul atentiei. Pentru a atrage aceasta atentie este nevoit si chiar obisnuieste sa faca contact vizual intens in stilul “te dezbrac din priviri”. De la sine inteles, Cuceritorul iti invadeaza spatiul intim cu usurinta, fara niciun avertisment.

Toate acestea sunt semne evidente ca e foarte posibil ca tu sa nu ocupi un rol important in viata lui, din moment ce mai intai de orice, Cuceritorul se iubeste pe sine.

5. Fii atenta la felul in care isi manifesta afectiunea

Tinutul de maini este un element necesar in manifestarea afectiunii, dar multi Cuceritori cunosc asta si se folosesc de acest gest tocmai pentru a te induce in eroare. La fel functioneaza si in cazul candidului sarut pe nas sau frunte. Imbratisarile sunt semne de afectiune atata timp cat sunt lipsite de orice tenta de erotism pregnant.

Daca chiar ii place de tine ar trebui sa fie putin emotionat in momentul primului sarut. Daca se straduieste sa atinga rapid acest punct, ori este inca adolescent in fire, ori intentiile sale sunt viu… demonstrate. In orice caz, daca nu e asta ceea ce iti doresti, evacueaza zona rapid.

 

Mult succes si precautie, in speranta in care Cuceritorul este pe cale de disparitie!

Adauga un comentariu la "Cum sa nu cazi in capcana Cuceritorului"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating