Cum sa-l faci sa zica Te iubesc

Cum sa-l faci sa zica “Te iubesc”

2013-06-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Sunt diferite fata de ale acestui subiect. Una ar fi: este timid in a spune “Te iubesc” desi a mai spus-o in trecut si stii ce simte, sau nu a spus niciodata “Te iubesc“ si incerci sa o scoti de la el?

Daca e aceasta ultima intrebare, atunci sunt mai multe de discutat decat aceste doua cuvinte. Daca incerci sa iti faci iubitul sa iti zica ca te iubeste, atunci ar trebui sa te uiti mai intai peste relatia voastra.

1. Fii sigura ca e pregatit

De ce ai vrea sa iti spuna ca te iubeste inainte sa fie pregatit? Presandu-l sa o faca poate da gres in final. Te simti nesigura in relatie si de asta crezi ca trebuie sa auzi aceste 2 cuvinte?

2. Fii deschisa despre sentimentele tale

Fiind prima jumatate a unui parteneriat romantic care spune “te iubesc” poate fi descurajator. Te deschizi complet si risti sa fii ranit. Daca vrei sa creezi o relatie solida, construita pe adevar si onestitate, atunci fii deschisa despre sentimentele tale. Spune-i ca il iubesti si nu te astepta la nimic in schimb.

“Nu incerca sa fortezi pe cineva sa iti spuna ca te iubeste.”

3. Mai da-i putin timp daca are nevoie de el

Ce ar fi daca au trecut saptamani de cand i-ai spus si s-a comportat ciudat de atunci? Asta inseamna ca e timpul sa stati jos si sa purtati o discutie. Lasa-l sa stie ce simti si ca totul e in regula daca are nevoie de mai mult timp sa iti zica ca te iubeste. Se intampla rar ca doi oameni aflati intr-o relatie sa fie gata in acelasi moment sa zica aceste cuvinte.

4. Nu o forta

Fortand problema nu va rezolva nimic. Iti aduci amine de acel serial de televiziune “Buffy the Vampire Slayer”? Bineinteles. Ei bine, este replica lui Spike(vampirul “rau”) data lui Buffy (eroina) si suna ceva de genu: “Cand iti zic ca te iubesc, nu o fac pentru ca te vreau sau pentru ca nu te pot avea. Iubesc ceea ce esti, ceea ce faci, cum incerci. Am vazut tot ce e mai bun si mai rau la tine. Si inteleg cu o claritate perfecta ce esti. ”

Nu merita o replica de genul acesta toata asteptarea? Nu incerca sa fortezi pe cineva sa iti spuna ca te iubeste. “Te iubesc” va fi cu atat mai uimitor cand prietenul tau are timpul si spatiul necesar, sa o spuna in modul lui.

Adauga un comentariu la "Cum sa-l faci sa zica “Te iubesc”"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating